Syyskuun tullen myös ulkoilma muuttui kummasti syksyisemmäksi. Vaikka lämmintä onkin vielä ollut on viime päivinä ollut kovin tuulista ja ilmassa selkeää syksyn tuntua. Meillä on uusia tuulia puhaltanut myös kuvainnollisesti poikien aloitettua jälleen kerhossa pitkän kesäloman jälkeen. Vaikka kerhopaikka ja ohjaajat ovatkin vanhoja tuttuja, on mukana myös paljon uutta. Ensinnäkin ajankohta on vaihtunut aamupäivästä iltapäivään, ja toisekseen kaikki viime vuotiset leikkikaverit ovat siirtyneet eskarin puolelle. Viime vuodelta tuttuja lapsia ryhmässä on vain kaksi tyttöä meidän poikien lisäksi, kaikki muut ovat ns. uusia lapsia. Ihan mukavaa on kerhossa kuitenkin kuulemma näinä ensimmäisinä päivinä ollut, vaikkei uusia kaverisuhteita olekaan vielä luotu vaan pojat ovat kertomansa mukaan leikkineet kahdestaan. Eiköhän tilanteeseen kuitenkin tule parannusta, kunhan kerho pääsee kunnolla käyntiin ja ryhmä tutustuu toisiinsa paremmin.

Neiti Kesäheinän kanssa puolestaan haetaan vähitellen päiviin jonkinlaista rytmiä. Poikien kerhon ja ulkoilun takia on kuitenkin pakko pitää kiinni tietynlaisesta päiväjärjestyksestä, jotta homma saadaan toimimaan ilman suurempia murheita. Tuntuu vain että tytöllä menee vielä jokainen päivä hieman eritavalla. Nyt muutamana aamuna on herätty jo kuuden jälkeen poikien aloitettua päivätuohunsa, mutta huomenna kaikki voi taas olla jo toisin. Ulos pyritään joka tapauksessa lähtemään heti yhdeksän jälkeen, jotta ehditään ajoissa lounalle ja pienelle huilihetkelle ennen kerhon alkua. Sitten vain toivotaan, että vauva nukkuu ulkoilun ajan. Tänään se onnistui, eilen ei ;) Uskoisin kuitenkin tämänkin asian lähtevän sujumaan tässä tulevien viikkojen aikana, kun neitikin tottuu siihen, että aina tiettyyn aikaan lähdetään liikkeelle.

Mutta nyt on tämän mamman kömmittävä pienokaisen viereen, jotta huomenna taas jaksaa :) Oikein mukavaa syksyn alkua kaikille lukijoille!