Niin se taas kuukausi vaihtui, ja kevättä kohti ollaan kovaa vauhtia menossa, vaikkei se vielä ulkona juuri näykään. Tänäänkin satoi vain lisää lunta. Onkin ollut ihanaa, kun pitkästä aikaa täällä etelässäkin on ollut ihan kunnon talvi.

Uusi viikko on lähtenyt käyntiin mukavasti. Eilen käytiin Tompan kanssa keskustassa leikkimässä posti ja kauppareissulla, kun Isoveljen kummitäti soitti juuri kun oltiin poikia lähdössä viemään mitä meillä on aamuohjelmassa. Alunperin oli vain tarkoitus piipahtaa postissa ja kaupalla, ja tulla sen jälkeen takaisin puistoon. Mutta muutettiin sen verran suunnitelmia, että jäätiinkin sitten keskustaan leikkipaikalle leikkimään ennen kauppaan menoa, ja tultiin vasta myöhemmin puistolle odottelemaan kerhon loppumista. Tänään oltiinkin kaikki yhdessä kerhotalolla leikkimässä ja laulamassa, kun oli ohjelmassa lauluhetki :) Olikin kiva lauleskella isommalla porukalla talvisia lauluja. Isoveli tosin ei halunnut tulla mukaan, ja jäikin sitten alakertaan leikkimään siksi aikaa kun käytiin Tompan ja Pikkumiehen kanssa lauluhetkessä. Onneksi on tuo poika sen verran rauhallinen tapaus, että henkilökunta lupasi hänen siihen jäädä leikkimään, muuten ei olisi tainnut tulla muidenkaan laulamisesta mitään.

Ihan hienosti on nyt mennyt nämä kaksi päivää, vaikka vähän jännittikin miten Tomppa reagoi kun ei olekaan enää leikkikaveria. Onhan tuo toki Nannaa kysellyt molempina päivinä, mutta ihan kivasti on touhunnut itsekseenkin. Isot pojat, kun ei oikein noin pientä leikkeihinsä halua mukaan. Ja kyllä on meidän omatkin pojat kyselleet, vaikka ovatkin jo sen verran isompia, että luulisi heidän jo ymmärtävän, kun on puhuttu, ettei Nanna enää tule. Tänään olivatin lapset aivan riemuissaan, kun sisälle tullessa nähtiin Nanna tuossa pihalla. Pienet hyppivät molemmat tasajalkaa, eikä ketään kolmesta pojasta meinannut saada sisälle asti, kun jäivät vielä rapun oven läpi vilkuttelemaan vielä ulos jääneelle Nannalle :)