Viikonloput tuntuvat kuluvan yhdessä hujauksessa. Launtaina käytiin poikien ja kavereiden kanssa vanhalla kotipaikkakunnalla markkinoilla. Muutama tuttukin tuli vastaan. Parin tunnin kiertelyn jälkeen siirryimme anopin herkkupatojen ääreen. Olipa mukava päästä vaihteeksi valmiiseen pöytään =) Sunnuntaina puolestaan poikien kummit tulivat Pikkumiehen synttäreille, kun eivät viikko sitten päässeet lasten sairastamisen takia. Illalla sitten käytiin vielä "pikku retkellä", kuten Isoveli ulkoilureissuamme nimitti.

Tänään hoitolapset tulivat normaalia myöhemmin. Ja koska Isukkikin menee tällä viikolla vasta yhdeksään töihin makoilimme kaikessa rauhassa puoli kahdeksaan saakka. Lapset nousivat jo hieman aiemmin leikkimään keskenään. Pojilla ei ollut mitenkään hyvä aamu, tai päivä ylipäätään. Tulivat molemmat yöllä viereen ja sen kyllä huomasi taas päivän mittaan.

Myös Tytöllä oli jotenkin kurja päivä. Kovasti itketti pitkin päivää. Pikkuisen kanssa meni jo ihan mukavasti, varsinkin ruoan ja päikkäreiden jälkeen. Nopeasti tottui muuttuneeseen ulkonäkööni. Perjantaina tuntui taas kovasti vierastavan, kun sairasloman aikana sain silmälasit, mutta tänään ei siitä ollut enää tietoakaan. Kaipa tuo hoksasi, että sama tätihän tuossa silti on, vaikka vähän erinäköisenä =)