Tänä aamuna oli jo ihan mukava pakkaskeli. Ulkoilut vain jäi lasten kanssa hieman vähiin. Pikkuinen tuli hoitoon yhdeksän aikaan ja lähdettiin kaupassa käymään. Poikkeuksellisesti tulimme suoraan sisälle ruoanlaittoon ja Tyttöä odottamaan puistoon jäämisen sijaan. Tyttö tulikin sitten melkein suoraan ruokapöytään ja siitä sitten päikkäreille. Tarkoitus oli iltapäivällä lähteä mäkeä laskemaan, mutta kaikille nukkujille maistuivatkin tänään pitkät päikkärit nukkuivat tunnin verran normaalia pidempään. Niin ettei sitten enää välipalan jälkeen ehdittykään ulos. Tai hetkeksi oltaisiin omaan pihaan päästy, mutta lapset kerkisivät saada mukavat leikit pystyyn, niin en nähnyt mielekkääksi alkaa sitä samantien keskeyttämään. Vaan ehtiihän tuota ulkoilla toisenakin päivänä =)

Huomenna olisi viereisessä toimintakeskuksessa laulu-leikkihetki, katsotaan jos sinne menisimme. Ellei käy niin kuin viime viikolla, että lapset haluavatkin sitten jäädä ulos leikkimään. Tällä viikolla on tarkoitus pitää väri teemaa. Vähän jo tuossa yhden värilaulun avulla tänään aloiteltiin.

Ajattelin laittaa tuohon sivuun uuden boksin, jossa näkyisi mitä meillä on parhaillaan menossa. Ja tuolta SIVUT-osiostahan löytyy sitten tarkempi, koko kevään toimintarunko. Samasta paikkaa löytyy myös Askartelugalleriamme, josta linkit ohjeisiin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille! =)