1210846.jpg
En sitten loppuviikosta ehtinyt enää kirjoittelemaan, kaiken synttärivalmistelujen ym. keskellä. Isoveli tosiaan täytti neljä vuotta viime keskiviikkona 9.1.2008. Silloin annettiin oman perheen lahja, jo joululahjaksi toivottu piano, sankarille.
Ja hoitolasten kanssa juhlittiin välipalalla herkuttelemalla sekä aamupäivällä grillaamalla puistossa. Grillausreissu oli varsin onnistunut ja nakit sekä uuniperunat maistuivat lapsille hyvin. Perunat pysyivät hyvin lämpiminä folioissaan sekä pienessä kylmälaukussa.

Varsinaiset synttärijuhlat pidettiin eilen kahtena kattauksena. Aamupäivästä oli talo täynnä lapsia vanhempineen ja illalla tulivat vielä sukulaiset. Teemana oli tällä kertaa Paloauto
1210800.jpg
1210805.jpg
Juhlat sujuivat vauhdikkaasti ja sen verran jännä päivä oli, että viime yö olikin sitten melko levoton :( Pikkumies itkeskeli pariin kertaan, liekö ollut vatsa kipeänä kaikesta herkkujen syönnistä. Ja Isoveli kipitti pariin kertaan viereen, kun ensimmäisellä kertaa palautin nukahtaneen pojan takaisin omaan sänkyynsä, yleensä on nukkunut sitten loppuyön siellä.