Tänään ei olut kovin hyvä alku päikkäreiden setvimiselle. Aamulla lähdettiin lasten kanssa ulos tarkoituksena kiertää pieni kävelylenkki. Muutama hiekkalaatikkokaveri lähti mukaan, ja niinpä matkanteko kestikin suunniteltua kauemmin. Kävelijöitä oli 3½v. 2x2½v sekä 2x2v. ja lisäksi kolme vauvaa, kaksi vaunuissa ja yksi kantoliinassa. Taidettiin olla melkoinen näky mennessämme =D Pikkuinen sitten nukahtikin rattaisiin tuolla kävelyretkellä ja ehti nukkua yli puolituntia. Lopulta päästiin kotiin syömään jo valmiiksi aikataulusta myöhässä. Isommat menivätkin nopsaan lepäämään ruoan jälkeen, mutta Pikkumies ei taas tahtonut rauhoittua, eikä rauhoittaminenkaan ollut helppoa vauvan touhutessa vieressä, kun ei tietenkään siinä vaiheessa nukkunut, kun oli juuri herännyt. Lopulta uuvutustaistelu tuotti tulosta ja Pikkumies oli unessa, myös Isoveli oli nukahtanut lepäillessään. Hiippailtiin hoitolasten kanssa pois palapelejä tekemään ja jätettiin pojat nukkumaan.

Välipalan jälkeen Isoveli ja Tyttö maalailivat taas vesiväreillä, kun Pikkuinen meni toisille unilleen eikä Pikkumies ollut vielä herännyt. Iltapäivän ulkoilu jäikin sitten väliin, kun vauva heräsi vasta vähän ennen neljää. Lueskeltiin sitten satuja, kun ulkoa alkoikin kuulua ropinaa. Eli kastuttu olisi, jos olisi päästy lähtemään, kun normaaliin ulos lähtö aikaan oli vielä mitä hienoin ilma.

Vähän poikkeava päivä tänään. Huomenna onkin sitten uudet haasteet edessä, kun talostamme on klo 9-16 käyttövesi poikki ja viemärin käyttö kielto. Onneksi aamulla on perhekerho. Sama homma jatkuu torstaina, jolloin on vain vesi poikki klo 8.30-19. Mielenkiintoista....