Tänään oli eka hoitolapsi näin perhepäivähoitajana ollessa hoidossa. Päivä sujui ihan mukavasti, mutta aika koville otti pojille, kun olikin yksi lapsi enemmän jakamassa äidin huomion. Ja nyt oli kuitenkin kyseessä ihan tuttu ja reipas lapsi, vaikka nälkäisenä ja väsyneenä äitiä itkikin. Ensi viikolla sitten onkin poikien lisäksi kaksi muuta, kun vakkarilapset aloittaa. Ja toinen on ihan vauva vielä.

Vakkarilapsetkin kävivät tänään isänsä kanssa pihalla leikkimässä. Isompi muisti jo parin tapaamisen jälkeen ja alkoi vähän tehdä tuttavuuttakin. Vauva vain alkoi vierastaa, kun otin syliin. Oli kyllä juuri herännyt, mutta kovin helppoa alkua ei taida luvata, kun omatkin ovat vielä muuttuneesta tilanteesta ihmeissään. Ensi viikolla tehdään vähän lyhyempiä päiviä ja isä lupasi tarvittaessa olla mahdollisuuksien mukaan pehmentämässä hoidon aloitusta, kun tuon muuttuneen aloitusajan takia jäivät nämä tutustumiskäynnit aiottua vähemmiksi.

Vaunut tuotiin poikien kanssa parvekkeelle pienen päiväunia varten ja ostamieni tuplarattaiden kankaat kävivät pesukoneen kautta tänään. Sen syöttötuolin oston pitäisi vielä lähteä, niin alkaisi kaikki olemaan kunnossa.

Pojat taitavat olla tulossa kipeiksi. Molemmat ovat tänä iltana heränneet itkeskelemään ja ainakin Pikkumiehen nenä tuntuu vuotavan. Loistava ajoitus, kun Isukilla on loppuviikko vapaata. Mutta näillehän ei mitään voi, ja toisaalta ehtivätpä luultavimmin sairastaa tautinsa ennen maanantaita, kun hoitolapset on tulossa.