Kuun vaihde meni oikein aurinkoisissa ja melkeinpä helteisissä keleissä. Tänään onkin sitten ollut paljon kylmempi (n. +10astetta, mutta tuuli tuntui tosi jäätävältä). Kesävaatteita jo kaiveltiin viikonloppuna esiin, mutta saavat nyt vielä hetken odotella.

Vappua juhlittiin vappuaattona hoitolasten ja Isoveljen kerhokaverin kanssa. Töiden jälkeen käytiin poikien kanssa vappupallot kaupungilta hakemassa. Kotiin tultua ei juuri muuta ehdittykään kuin syödä, kun pojilla olikin nukkumaanmenoaika. Isukin kanssa sitten vähän kilisteltiin kuoharipullon voimin vappua ja katsottiin tallennettuja Life on Marseja. Vappupäivänä vietettiin lasten vappujuhlaa muutaman ystävä perheen kanssa. Ohjelmassa oli mm. Hassun Hatuntekijän hatun kiinnitystä (aasin häntä periaatteella), narunvetoa ja saippuakuplien puhaltamista takapihalla.
1529172.jpg
1529176.jpg

Perjantaina oli työpäivä, joka menikin aika joutuisaan. Aamulla vähän ihmeteltiin mitä tehtäisiin, kun ei ollut kerhoa ja toimintakeskuskin oli kiinni. Käytiin pienen kävelyn kautta puistossa pyörahtämässä, mutta koska siellä ei ollut leluja ei leikit oikein sujuneet. Niinpä päädyimme omaan pihaan leikkimään, pyysin mukaan vielä samaisen hoitajan lapsineen, jonka kanssa käytiin Ankkalampi-retkelläkin, kun he sattuivat myös puistossa olemaan. Ja mukavastihan se aamupäivä sitten kuluikin ;) Päikkäreiden jälkeen saatiin vieraitakin, serkkutytöt kävivät "hoitoon tutustumassa". Ekaluokkalainen serkkuni on tulossa kesällä meille hoitoon ja kun olivat isosiskonsa (16v.) kanssa vapaapäivällä tulivat käymään. Tosi hyvin meni Isoveljellä ja Kesälapsella leikit yksiin, joten lupaavalta näyttää. Välipalan jälkeen kiiruhdettiin takaisin ulos nauttimaan ihanasta kelistä ja odottelemaan toimittajaa ottamaan kuvia lehtijuttuun. Haastattelu, kun tehtiin jo vappuaattona puhelimitse.

Viikonloppu kului pihalla touhutessa. Lauantaina laitettiin takapihalle laattoja ja vähän kukkasiakin jo laitoin. Grillattiinkin ekaa kertaa, kun hommat oli saatu tehdyksi. Sunnuntai kului lasten pyörien huoltamisen ja pyöräilemässä käymisen merkeissä. Nyt on molemmilla pojilla kunnon polkupyörät. Vaikka eipä tuo Pikkumies vielä polkea osaa, siksi käytiinkin ostamassa pyörään työntökahva, kun pyörällä pitäisi kuitenkin liikkeelle päästä, kun Isovelikin...

Tänään tulikin yllärivapaa hoitolasten sairastuttua. Käytiin sitten Pikkumiehen kanssa keskustassa asioilla Isoveljen ollessa kerhossa. Kutsuin myös Isoveljen kummitädin vauvansa kanssa meille, kun kerrankin oli suht rauhallinen päivä. Melkein koko päivän sitten olivatkin ja kiva oli viettää aikaa yhdessä. Ja tuoksutella vauvan tuoksua ;) Pienellä pojalla, kun oli ikää tasan 4 viikkoa tänään.