Kuten otsikko kertoo viikko meni todella pikavauhtia. Paljon oli viikon aikana asioita hoidettavana, eikä kaikki ole vieläkään kunnossa kun olivat vakuutusyhtiössä mokanneet perhepäivähoitajan vastuuvakuutuksen tarjouksen kanssa ja nyt vakuutus olisikin liki tuplasti kalliimpi kuin alkuperäinen tarjous! Täytyy sanoa, että alkoi savua nousta korvista, kun soittivat perjantaina vakuutusyhtiöstä. Enpä taidakaan vakuutusta tuolta ottaa, vaikka päätöksen olin jo niin tehnyt, toisaalta kun saan samn vakuutuksen paljon halvemmalla samoilla ehdoilla ja omavastuulla.

Perjantaina oltiin lasten kanssa seurakuntamme järjestämälää perhepäiväleirillä. Ihan mukava päivä oli. Alkuun pojat vain kovasti ujostelivat ja roikkuivat äidin lahkeissa, kun oli niin paljon porukkaa. Koko kesä kun on mennyt enemmän ja vähemmän vain oman porukan kesken. Tämä tahtoo olla meillä joka vuotinen ilmiö näin loppukesästä, kun nuo Isukin lomat on niissä pätkissä, eikä lähistöllä oikein ole puistoja tai muita, joissa näkisi enemmän väkeä. Oman pihan porukan kanssa pojat kyllä ovat sujut, kun heitä on kuitenkin aina silloin tällöin kesän aikana nähnyt.

Isoveli odottaa jo kovasti kerhon alkua, eikä siihen enää pitkä aika olekaan. Reilu viikko vielä. Saa nähdä kuinka tuon kerhon aloituksen kanssa sitten käy, kun siellä onkin sitten ekalla kerralla kerholaisten lisäksi myös vanhemmat ja sisarukset mukana. Taas paljon ihmisiä ympärillä, joista monet vieraita. Eilen käytiin ostamassa pojalle uusi kerhoreppu, kun vanha oli vähän turhankin pieni. Nippa nappa sinne sai eväsrasian mahtumaan, mutta varahousuja tai muita oli ihan turha enää mukaan yrittää änkeä. No tuossa uudessa repussa ainakin on tilaa ;) Tuli ostettua ihan eka-tokaluokkalaisille tarkoitettu koululaisreppu, kun "minä haluan tämän". Isukin kanssa yritettiin houkutella, josko käytäisiin toisessa kaupassa katsomassa. Enpä kyllä yhtään ihmettele ettei ns. kerhokokoa olevat reput kelvanneet meidän herkälle pojalle. Yksi Nalle Puh-aiheinen löytyi, mutta oli aivan vaaleanpunasävyinen. Muut olivatkin sitten kaiken maailman Turtles ja Spiderman hirvityksiä. Meillä ei lapset edes tiedä mitä ne ovat, eikä mielestäni vielä tarvitsekaan. Vaikka tiedän kyllä, että ovat monelle tuon ikäiselle tosi pop, en ikimaailmassa omilleni tuossa iässä sellaisia hanki. Nyt on Isoveljellä sitten lempivärisensä kirkkaanpunainen reppu Nalle Puhin kuvalla, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Tai ainakin melkein... ollaan Isukin kanssa edelleen sitä mieltä, että reppu olisi saanut olla kokoa pienempi :)