Tervehdys!

Tällä viikolla on kaikki olleet taas kunnossa. Ja olemmekin nauttineet ihanista talvipäivistä niin kauan kuin niitä vielä kestää Hymy Ulkona on laskettu mäkeä, peuhattu hangessa ja työnnetty kaveria kelkassa sekä keskiviikkona myös ruokailtu, kun puistossa oli grillipäivä.

Vähän on Tompan kanssa ollut uuden opetteluakin, kun tutti on käytössä enää unilla. Ja alkuviikolla ulkoilut olivatkin loppupäästä vähän itkuisia, ja tänään kerhon alkuhetki oli myös hieman haasteellinen, kun poika jostain syystä on alusta asti sen aikana huutanut ilman tuttiaan. Muuten ollaan kuitenkin selvitty hienosti, ja tutin perään kyselemisetkin ovat selvästi vähentyneet loppuviikkoa kohti.

Isoveljellä sen kuin hampaat harvenee. Ennen joulua jo lähti ensimmäinen ja nyt onkin jo hienosti uusi kasvamassa tilalle. Nyt olisi sitten toinen hammas aivan irtoamaisillaan, mutta kun ei sitä saa ottaa pois. Täytyy vain odotella vielä jospa irtoaisi sitten itsekseen, tai sitten sopivassa tilanteessa koittaa napata irti. Pikkuveljelle puolestaan näyttäisi nyt vehnäkin jo sopivan, ihanaa. Joulun alla jo kokeilu aloitettiin, mutta hetken aikaa emmin pitäisikö sittenkin kokeilla jättää se uudelleen pois. Mutta lopulta lievät oireilut mitä alkuun tuli kuitenkin katosivat. Nyt on enää ruis pois ruokalistalta, ja sitäkin saattaa pieniä määriä jossakin sekaleivässä jo mennä silloin tällöin. Kyllä se kummasti taas helpottaa elämääSilmänisku Saa sitten nähdä aloitetaanko koko allergia ruljanssi taas kesällä uudelleen vauvan syntyessä Päättämätön