Viikko on pyörähtänyt käyntiin varsin mukavasti lumisissa tunnelmissa. Eilen haettiin aamulla lasten kanssa kaupasta maitoa ja kiireesti puistoon mäkeä laskemaan. Pikkuinen oli kauppareissulla nukahtanut rattaisiin ja ottikin puolen tunnin torkut ennen sisälle lähtöä. Ajattelin jo ettei taida päikkäreille menosta tulla heti lounaan jälkeen mitään, muttakuinka ollakaan puolenpäivän aikaan poika jo haukotteli ja kitisi väsymystään. Laitoin sitten pihalle vaunuihin ja isommat samoin tein petiin. Ehdin kerrankin juoda rauhassa kahvit ja vähän lukaista lehteäkin, kun oli niin rauhallista. Isoveli ja Tyttö alkoivat vähitellen leikkimään ja kohta heräsi Pikkumieskin. Syötiin isojen kanssa välipalaa ja Pikkuinen sen kuin nukkuu. Puoli kolmen jälkeen aloin jo ihmettelemään, kun ei koskaan nuku nin pitkään. Lopulta kymmentä vaille kolme itkuhälytin alkoi rätistä, eikun kiireesti poika välipalalla, isän piti tulla heti kolmen jälkeen hakemaan. Oli kuitenkin tehnyt tuo keli tepposet ja tehtiinkin treffit parkkikselle neuvolan viereen, kun oltiin poikien kanssa menossa hakemaan Pikkumiehelle influenssarokotteen tehostetta, jotta ehditään ajallaan sinne. Pistoksen jälkeen jäätiin neuvlan leikkitilaan odottelemaan, kun vajaan tunnin kuluttua oli tien toisella puolen aika korvalääkärille jälkitarkastukseen. Kunnossa oli taas Pikkumiehen korvat, kerrankin oli lääkekuuri purrut samantien. Tosin aiempien tulehdusten aikaan ei putkia vielä ollutkaan.

Tänään taas aamusta kiireesti mäkeä laskemaan, niin kauan kuin lunta riittää. Kauaa ei ehditty puistossa olemaan, kun sekä Pikkuinen että Pikkumies alkoivat kitistä väsymystä. Lähdettiinkin vään normaalia aiemmin syömään, jotta pääsevät pienet unille ajoissa. Vaan eipä se uni tänään niin maittanutkaan. Molemmat tuntuivat heränneen pikkaisen liian aikaisin ja iltapäiväkin kului kitistessä. Askarreltiin lasten kanssa uudet puut, tällä kertaa talviset. Isot pärjäsivät jo ihan hienosti, mitä nyt leikkaamisessa täytyi auttaa. Pienimmän kanssa tehtiin enemmän yhteistyötä :)

1195731.jpg
Isoveljen puu

1195736.jpg
Tytön puu

1195737.jpg
Pikkuisen puu

1195739.jpg
Pikkumiehen puu

Huomenna onkin tiedossa vauhdikas päivä. Isoveli täyttää neljä vuotta, minkä johdosta välipalalla herkutellaan hieman. Aamupäivällä olisi tarkoitus mennä puistoon eväiden kanssa ja syödä siellä, puistossa kun on grilli kuumana. Ja iltapäivästä on myös uusi "tupatarkastus", kun uusi ohjaaja tulee käymään, jotta saan paperit toimitettua Kelalle. Ja tosiaan sinne Kelaan pitäisi ehtiä ennen sulkemisaikaa, kun on se papereiden palautuspäivä huomenna. Samalla täytyy kysellä sen kotihoidontuen perään, alkaa rahavarat mennä tiukille, kun jäivät tulematta...