Niin se on tämäkin vuosi pyörähtänyt käyntiin. Uutta vuotta juhlittiin kotosalla ihan oman perheen kesken. Kaupungin lasten ilotulitusta katseltiin keittiön ikkunasta sen verran mitä puiden lomasta näkyi, kun aiemmin illalla ulkona piipahtaessamme molemmat pojat pelkäsivät pauketta sen verran paljon, ettei viitsitty ulos enää lähteä. Ja väsyjäkin nuo siinä vaiheessa jo olivat, yökkärit päällä molemmat ja Pikkumies kömpikin sänkyyn heti ilotulituksen loputtua.

Perjantaina oli työpäivä, vaikka se sujuikin hieman normaalista poiketen. Nanna oli pitkästä aikaa hoidossa ja käytiin kaikkien kolmen lapsen kanssa naapurikaupungissa junalla Isoveljen roketetutkimus käynnillä. Takaisin tullessa piipahdettiin kaupan kautta ja ruuan jälkeen Nannalle uni maittoikin kokonaiset kolme tuntia. Iltapäivällä ei sitten ulos lähdettykään, kun Nanna tosiaan oli vasta herännyt ja välipalan saanut syödyksi isän tullessa hakemaan. Äitini kävi hakemassa Isoveljen jo Nannan päikkäreiden aikana heille, missä poika olikin perjantain ja lauantain välisen yön. Eilen sitten iltapäivällä käytiin vaihtamassa poikaa, eli Pikkumies jäi vuorostaan yökylään ja Isoveli tuli meidän kanssa kotiin. Kohta pitäisi varmaan syödä ja lähteä poikaa kotiin hakemaan. Huomennakin pitäisi olla työpäivä, vielä on vähän auki tuleeko molemmat lapset vai ei. Keskiviikkona sitten alkaa kerhokin pojilla.

Isoveljen ensi viikonlopun synttärijuhlia ollaan tässä nyt suunniteltu. Niin se vain aika on mennyt nopsaan ja poika täyttää jo 5-vuotta perjantaina. Kaikkea mukavaa onkin sitten viikonlopulle tiedossa :)

Meillä tulee tänä vuonna tilanne taas vähän muuttumaan.  Perhepäivähoitajan hommia teen tällä erää toukokuulle asti. Ja sen jälkeen keskitytään taas pelkästään omien lasten hoitoon ja yritellään muistella, että mitäs niiden vauvojen kanssa taas tehtiinkään ;)