Nyt on kaikki tervehtyneet ja kaksi täysin miehitettyä päivää taas takana. Maanantaina vietiin Isoveli kerhoon ja jäätiin samantien puistoon leikkimään. Vaan työmiesten ihmettelyksihän tuo suurimmalta osin meni, kun hiekkalaatikon hiekan vaihto sattui juuri olemaan. Vähän ennen kirjaston aukeamisaikaa lähdettiin kaupan kautta kirjastolle palauttamaan edellisviikon dvd, ja samalla haettiin pari uutta kirjaakin mukaan. Samalla kun tuotiin ostokset kotiin, lämmitettiin kastike ja laitettiin perunat kiehumaan. Nopeasti vain kipaistiin Isoveli hakemaan ja päästiin suoraan ruokapöytään ja päiväunille. Iltapäivä meni omalla pihalla ihanasta kevätpäivästä nauttiessa.

Tänään lähdettiin taas vähän pidemmälle puistoon ja tällä kertaa oli oma entinen puistotätinikin paikalla =) Pari kertaahan sattui niin että oli poissa, kun tuolla käytiin. Edellisen kerran käytiin siellä poikien kanssa, kun Pikkumies oli alta vuoden eli suunnilleen pari vuotta sitten. Matkalla puistoon ja takaisin saatiin ihmetellä, kuinka tivolilaitteita pakattiin valmiiksi kuljetusta varten ja tämähän oli taas aivan ihmeellistä seurattavaa ;) Sama karuselli, jossa muutama päivä sitten pääsi pyörimään olikin pakattu rekanlavalle. Iltapäivällä askarreltiin pitkästä aikaa. Samaa puu ideaa jatkettiin, jota jo aiemmin vuoden kierron mukaan ollaan tehty. Kuvat keväisistä puista laitan kunhan ehdin ne ottamaan.

Isoveljellä olikin vielä illalle oikein spesiaaliohjelmaa, kun sai kutsun kerhokaverin synttäreille. Olivat ensimmäiset kaverisynttärit, joihin poika osallistui aivan itsekseen. Hienosti oli mennyt ja hauskaa ollut. En kyllä odottanutkaan, että mitään ihmeitä tulisi, kun on niin reipas nuorimies. Pikkumiehen ja Isukin kanssa käytiin sillä välin läheisessä Chico'sissa syömässä. Pikkumehellekin löytyi sopivaa syötävää ihan listalta suoraan, kun jätettiin vain annokseen kuulunut kastike keittiöön. Yllättävän hyvin ollaan aina joku annos löydetty, joka sopii mitä nyt joitakin kertoja ollaan ravintolassa lasten kanssa käyty.