Pitkän vapaan jälkeen on taas arki saatu käyntiin. Kaiken kaikkiaan meille tuli viikon mittainen tauko hommissa, kun ennen pyhiä oltiin sairaslomalla pari päivää ja tiistai oli jo hyvissä ajoin sovittu vapaa päiväksi. Käytiin poikien kanssa hammashoitolassa ja aika oli niin hankala päivärytmiin sijoittaa, että päädyttiin tällaiseen ratkaisuun.

Eilen alkoi Isoveljelläkin taas kerho. Ulos lähdettiinkin lumileikkeihin heti kahdeksan jälkeen samalla, kun vietiin kerholainen. Kymmenen aikoihin jäin muutamaksi tunniksi vain Tytön ja Pikkumiehen kanssa, jolloin lähdettiinkin sitten jo sisälle. Lapset tekivät muovailuvahaa pöydän ääressä samalla kun itse valmistelin ruokaa ja siivoilin keittiötä. Sopivasti ruoalle tuotiinkin sitten Pikkuinen takaisin hoitoon, ja Isoveli saapui kerhosta melkein heti perään kerhokaverin äidin saattelemana. Iltapäivä menikin melko pitkälle nukkuessa Pikkuinen heräsi vasta noin 15:30. Isommat lapset jo leikkivät leikkejään, kun syötin pienimmälle välipalan. Lapset sitten virittelivät itse "Fröbelin Palikoiden" konsertin olohuoneeseen, johon kaikki innokkaasti osallistuimme mukaan laululeikkeihin. Muutama laulu katsottiin dvd:ltäkin kun ei sanat muistuneet mieleen ;)

Uusia taitojakin lapset ovat oppineet. Pikkumiehestä on tullut täysin päiväkuiva univaippaa lukuunottamatta. Samoin Tyttö on ollut vaipatta koko ajan. Ja hienosti on mennyt! Tytöllä ei ole vahinkoja sattunut lainkaan hoidossa, eikä Pikkumiehelläkään kuin muutaman kerran. Lapset itse olivat viime viikolla sitä mieltä etteivät halua vaippaa laittaa enää uloslähdettäessä, joten ilman vaippaa on sitten menty. Ja Pikkuinen on lähtenyt kävelemään sisällä jo todella hienosti. Jonkin verran vielä konttaakin, kun pitää nopeasti päästä paikasta toiseen tai isommilla lapsilla on kova vauhti päällä.