Taas on vierähtänyt tovi edellisestä päivityksestä. Päivät on taas vierähtäneet sellaisella vauhdilla ohi, ettei tosikaan. Pari viikkoa sitten oltiin tosiaan talvilomalla, ja käväistiin Ruotsin risteilyllä. Tukholmassa vierailtiin Junibackenin satutalossa, joka oli oikein mukava kokemus. Pojat viihtyivät erityisesti talosta löytyvissä leikkihuoneissa, mutta Astrid Lindgrenin saduista koostettu satujuna oli varsinkin Pikkumiehellä vähän turhan jännittävä.

Viime viikolla ei sitten ehditty kuin aloittaa työt, kun itse sairastuin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vatsatautiin. Siinä vierähtikin sitten poikien kanssa vuoron perää sairastaessa koko loppuviikko :( Tällä viikolla ollaan taas nautittu ulkoilusta. Ja eilen olikin vuorossa puiston laskiaisrieha hevosajeluineen. Lapset tykkäsivät kovasti, vaikka Tomppaa vähän alkoikin kärryjen kyydissä jännittää. Tänä aamuna ulos pukiessa lapset kyselivät vieläkin heppaa, samoin kuin puistossa. Ei oikein pienet meinanneet ymmärttää, ettei heppa enää ollutkaan puistossa.

Ensi viikolla arki muuttuu taas hieman, kun Nanna jää pois hoidosta. Perjantaina varmaan vietetään iltapäivästä jonkinlaisia läksiäisiä. Uutta hoitolasta en ajatellut enää tähän vajaalle kolmelle kuukaudelle edes yrittää etsiä, vaikka kyllähän se tilipussissa näkyy, kun puolet tuloista putoaa pois. Täytyy vain yrittää selvitä yhden hoitolapsen tuloilla tämä kevät, onhan sekin toki parempi tilanne kuin syksyllä, kun hoitolapsia ei ollut lainkaan :)