Pikkumiehellä alkoi viikonloppuna Pappalassa kova yskä. Hoitolapsethan ovat yskineet jo jonkin aikaa. Viime yönä sitten yskänlääkkeestä huolimatta valvottiin ja itkeskeltiin yskänkohtausten takia, tosi levoton oli pieni muutenkin. Kaiken kukkuraksi yöllä nousi myös kuume, joka on tässä koko päivän sahannut edes takaisin. Kolmin ollaan poikien kanssa sitten tämä päivä oltu kotosalla. Aamulla pojat katselivat lastenohjelmia niin pitkään kun niitä riitti. Sen jälkeen leikit sujuivat yllättävän nätisti ja rauhallisesti yksiin =) Eikä päikkäreille käymisen kanssa tarvinnut tapella lainkaan, sen verran uupunut Pikkumies taudistaan on, vaikka muuten onkin jaksanut touhuilla. Jonkin verran normaalia enemmän kaipaa äidin syliä, mutta se nyt kuuluu asiaan tässä tilanteessa.

Soittelin kiinteistönvälittäjälle tuossa päikkäreiden aikaan, ja ihan mukavasti oli eilinen näyttö mennyt. Kävijöitä oli ollut ja muutama ihan kiinnostunutkin oli ollut. Yksi mahdollinen ostajaehdokaskin joukossa =) Huomenna pitäisi selvitä tuleeko tarjousta ja minkälainen, jos tulee.

Myös Planilta tuli tänään postia. Uusi kummilapseni on nimeltään Holia ja hän asuu Sudanissa. Ikää Holialla on noin 11 vuotta, tarkkaa syntymäaikaa ei ole tiedossa vain syntymävuosi. Holia asuu isoäitinsä ja tätinsä kanssa, jotka ovat pienviljelijöitä, perheeseen kuuluu myös muita sukulaisia. Holia on onnellisessa asemassa voidessaan käydä koulua, eikä koulumatkaankaan kulu kuin alle puolituntia. Vettä perhe joutuu hakemaan yli kilometrin päästä ja lähin terveydenhuoltopaikka on kahden tunnin matkan päässä.
Pikkumiehen nukkuessa uniaan kirjoitettiin Isoveljen kanssa Holialle ensimmäinen kirje, Isoveli piirsi kirjeen mukaan kuvan meidän perheestä =) Muutama valokuva pitäisi vielä kirjeen mukaan löytää, niin sen voisi postittaa ja jäädä odottelemaan vastausta, jossa saattaa sitten mennä puolikin vuotta. Isoveli oli kovasti innoissaan kirjeestä, tulee vain pienelle pitkä aika odottaa vastausta =/ Pikkumies ei vielä taida paljon asiasta ymmärtää, mutta varmasti hänkin kasvaessaan haluaa lähettää Holialle piirrustuksiaan ja terveisiä.