Kuten otsikkokin kertoo on lomat tältä kesää ohi ja työt aloitettu. Tosin tämä viikko alkoi vähän kevennetyllä porukalla, kun pojat jäivät vielä Mummin kanssa siskolleni pariksi päivää lomailemaan, kun Isukin kanssa palailtiin töihin. Tiistaina sitten käytiin hoitolasten kanssa asemalla poikia vastassa, kun kotiutuivat. Mitään kummempia ei vielä olla aloitettu touhuilemaan, vaan ulkoilun ja vapaan leikin merkeissä on päivät kuluneet. Toisaalta oli mukavaa, kun oli pari päivää vähän rauhallisempaa, mutta toisaalta joutui itse koko ajan keksimään tytölle jotakin tekemistä, kun ei ollut leikkikavereita. Saa nähdä miten meillä kerhoaamut alkavat sujumaan, kun neiti oli tosiaan niin kovin passiivinen ilman poikia ja puistossakin vain istuskeli penkillä suurimman osan ajasta ja kyseli koska lähdetään sisään. Nyt kahteen aamuun ei ole kysynyt kertaakaan eikä istuskellut vaan leikkinyt reippaasti koko ulkoilun ajan toisten kanssa. Tarkoituksena olisi tässä tehdä vielä kesäpuut, jotka ovat toistaiseksi jääneet tekemättä. Huomiseksi on taas luvattu sateisempaa, niin jospa silloin askarreltaisiin ne.

Pikkuhiljaa aletaan siirtymään taas kerhorytmiin kesän oleskelun jälkeen. Vähän täytyy alkaa jo suunnittelemaan, miten saadaan homma parhaiten aikataulutettua nyt kun lapset ovat tulleet taas aikaisemmin hoitoon kuin keväällä. Muutenkin pitäisi suunnitella syksyn toimintarunkoa, että mitähän sitä oikein tehtäisiin ;) Yksi isompi askarteluprojekti meillä on tässä tiedossa vielä tämän kuun aikana Pikkumiehen synttäreitä silmällä pitäen, ja sitä onkin jo jonkin verran aloiteltu. Tarkoitus on käyttää työtä juhlissa koristeena ja sen jälkeen mahdollisesti lasten leikkien rekvisiittana, jos nyt innostuvat teemasta enemmänkin. Mutta muuten on vielä koko syksyn ohjelma avoinna.

Äsken ilmoittauduin syyskuussa olevalle EA-kurssille, kun on edellisestä ehtinyt vierähtää jo aivan liian monta vuotta. Tuleepahan taas tiedot päivitettyä ajan tasalle.