Maaliskuu on jo pitkällä ja sen huomaa jo ulkonakin, vaikka viime viikolla vielä tuntuikin, että  tuleeko sitä kevättä lainkaan, kun lunta vain pyrytti lisää monta päivää. Nyt sitten alkoikin loskakelit ja kurahousuruljanssi. Toivottavasti lumet sulaisi ja maa kuivaisi nopeasti, ettei kovin pitkään tarvitsisi noiden kuristen kanssa taistella.

Viime viikolla meillä oli Tompan kanssa vähän ekstra ohjelmaa aamupäivisin, kun maanantaina käytiin tätini kanssa kahviossa kahvilla ja keskiviikkona mentiin tutustumaan Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekahvilaan, poikien ollessa kerhossa. Isoveli ja Pikkumies ovat ottaneet Tompan nyt hienosti mukaan leikkeihin, kun pienellä ei sitä kaveria enää ole. Toki isommat haluavat välillä leikkiä rauhassakin, mutta hyvin sujuu leikit yksiin myös koko porukalla. Itseäni vaivaa jo toista viikkoa joku flunssapöpö. Kovin tuntuu olevan sitkeässä ja puolikuntoisena on toisinaan aika kurja olo. Toivottavasti tämä tästä vähitellen jo alkaisi helpottaa. Huomaa kyllä taas olevansa raskaana, kun vastustuskyky on aivan olematon. Sama on ollut poikia odottaessa, että kaikki mahdolliset taudit tarttuvat heti eivätkä meinaa millään lähteä pois.

Nyt alkuviikko ollaan taas puistoiltu niin tuossa vieressä kuin tänään vähän kauempanakin. Maanantaina ei sitten sen kummempia ehdittykään, kun Tomppa nukkui taas kunnon päiväunet ja heräsi vasta vähän ennen kuin isä tuli hakemaan. Tänään ei uni maistunut ihan yhtä pitkään ja ehdittiinkin lauleskelemaan erilaisia eläinlauluja. Tämä viikko on tarkoitus vielä viettää lorutellen ja lauleskellen. Ensi viikon Tomppa onkin lomalla ja sen jälkeen aloitellaan kovalla tohinalla pääsiäisjuttuja.