Niin sitä taas ollaan perjantaissa. Viikko kului jälleen kerran nopsasti.

Tiistaina oli puistossa sadonkorjuujuhla, jossa oli mm. kasvisten tunnistus kilpailu sekä kasvislauluja. Juhlassa oli myös mahdollisuus ruokailuun, jonka käytimme hyväksemme. Tarjolla oli oikein hyvää kasviskeittoa :P Tyttö vain oli hieman ihmeissään, kun sisälle tullessa ei ollutkaan ruokaa, vaikka juuri oli syöty. Kyseli moneen kertaan mitä tänään on ruokana :) Tiistaina sisustimme myös Alvar-nallelle oman kodin. Hieman jäi vielä keskeneräiseksi, mutta kunhan saamme kasaan vielä sängyn ja mahdollisesti pöydän ja tuolin alkaa olla valmista. Kuvan ottamisen jälkeen Alvar on saanut lattialleen myös räsymaton.
1862755.jpg

Keskiviikkona kävimme kirjastossa palauttamassa kirjoja ja lainaamassa muutaman uuden. Torstai kuluikin taas rauhallisissa merkeissä, kun Isoveli oli viettämässä lomapäivää mummin kanssa ja koululainenkin oli poissa. Aamulla kävimme muiden kanssa tutustumassa kerhoon, kun Pikkumies siellä uutena aloittaa. Päivällä sitten uni yllättikin koko porukan ja täällä oli oikein rauhallista hetken aikaa. Tänään taas päivä kului puistoillessa. Sisällä lauleskeltiin niin aamulla kuin päivälläkin ja iltapäivä vierähti taas tuossa omalla pihalla. Hetken ehdittiin opetella tervapataa ennen kuin koululainen lähti ja porukka supistui sen verran pieneksi, että leikki kävi hankalaksi.

Tänään sain myös tietää Tytön ja Pikkuisen lopettavan hoidossa kuukauden päästä. Ja nyt tulevaisuus mietityttää kovasti. Nykyinen kuntanihan ei maksa yksityisen hoidon tukeen kuntalisää, niin uusien hoitolasten saaminen mietityttää kovasti. Nyt mietinkin pitäisikö ryhtyä kunnalle ostopalveluhoitajaksi vai yrittää jatkaa yksityisenä. Puolensa ja puolensa kummassakin. Täytyy varmaan maanantaina kuitenkin ohjaajalle soitella ja kysellä tuosta ostopalvelusta enemmän. Kovin pitkään kun ei pelkästään miehen tuloilla pärjätä, joten kovin kauaa ei uusia hoitolapsia voi jäädä odottelemaan.

Että sellaista tällä kertaa... Mukavaa viikonloppua kaikille! :)