Kovin on jo syksyiset kelit ollut näin elokuussakin ja kurahousuja on tarvittu melkein päivittäin. Ahkerasti ollaan silti puistoiltu ja ulkoiltu muutenkin. Eilinen aamupäivä meni suurimmalti osin sisällä, kun tuossa toimintakeskuksessa oli syyskauden suunnittelua. Ihan kivoja ideoita siellä tulikin esiin, joista varmasti suurimpaan osaan tullaan lasten kanssa osallistumaankin. Pikkuhiljaa on puistoon alkanut myös palata väkeä ja paljon on tuttuja keväältä, mutta jonkin verran myös uusia äitejä.

Hetkellisen edes takaisin jahkaamisen jälkeen Kesälapsi jatkaakin nyt koulujen alettua meillä iltapäivähoidossa. Viime viikon täti oli vielä lomalla ja tyttö meni kotiin, mutta nyt alkuviikosta neiti ilmestyi aina koulun jälkeen meille. Niinpä eilen sitten tätikin myöntyi, että tyttö tulee ihan virallisesti hoitoon. Viikonloppuna sitten tehdään sopimus, ja katsotaan tilannetta eteenpäin sen mukaan miten pitkään neiti tahtoo meille koulun jälkeen tulla.

Alkuviikko olikin meillä rauhallinen, kun Pikkumies oli taas pari päivää mummin kanssa. Eilen haettiin illalla poika kotiin, kun sisko lapsineen tuli junalla mummolaan viikonloppuun asti. Isoveli pääsee sitten vielä ensi viikolla mummin kaveriksi ennen kerhojen alkua ja mummin loman loppua. Eilen sitten käytettiin Isoveljen ja Tytön kanssa tilanne hyödyksi ja leivottiin Pikkuisen nukkuessa pieni sämpylätaikina välipalalle. Ja jäi siitä Tytölle kotiinviemisiäkin ja yhdet sämpylät seuraavan keittopäivän varalle :)