Meillä oli eilen jälleen suuri päivä, kun Pikkumies täytti kolme.
1886813.jpg

Juhlat pidettiin ihan virallisena synttäripäivänä, kun kerrankin sattui viikonlopulle :) Tämän vuoden teemaksi poika valitsi Intiaanijuhlat. Olohuoneeseen siis pystytettiin pienimuotoinen intiaanileiri, johon kuului tiipii ja yhdessä lasten kanssa askartelemamme toteemipaalu. Lapsivieraat saivat mukaansa intiaanikorut, jollainen näkyy tuossa ylemmässä kuvassa Pikkumiehen kaulassa.
1886799.jpg


Kerrankin selvisimme vain yhdillä juhlilla, vaikka tosin ensimmäiset vieraat ehtivät jo lähteä ennen viimeisten tuloa. Anopilla kun oli eilen työpäivä niin liittyivät appiukon kanssa joukkoon vähän muita myöhemmin. Juhlat sujuivat hyvin ja kuten tavaksi on tullut teema näkyi jossain määrin myös tarjoilussa. Lisäilin tuonne Lapset kasvavat-sivulle jo jokin aika sitten poikien juhlissa olleet teemat, ja ajattelin vielä tässä ehtiessäni lisäillä sinne linkin kautta vähän tarkempia kuvauksia niistä synttäreistä, joista nyt muistan. Osasta ainakin on tarjoilut ylhäällä muistivihkossa ym. niin niiden pohjalta saa varmasti jotain aikaiseksi.

Lahjaksi poika sai vähän vaatetta, kerhorepun, pikkuautoja sekä Legoja ja Meccano-rakennussarjan. Oikein oli mieluisia lahjoja kaikki, vaikka eilen ilmoittikin saadessaan toisen Legopaketin: "Tää on väärä, en mä tätä halunnut." Tänä aamuna kuitenkin tappelivat Isoveljen kanssa juuri kyseisestä betoniautosta, ja Pikkumies totesi tykkäävänsä siitä ;)  Meccano-sarjaa on tässä rakennettu ja purettu vähän väliä, ihan kaikkia kuutta mallia ei vielä ole kokeiltu, mutta aika monta kyllä. Ja äiti ja iskähän ne joutuu rakentamaan, kun on nuo ohjeet vähän turhan haasteellisia pojille vielä. Isoveli yritti yhtä tehdä ja kyllästyi noin puolessa välissä.