Viimein työviikko ennen kesälomaa käynnistyy huomenna. Kylläpä taas kevät hujahti nopeasti :) Tulevalle viikolle onkin taas ohjelmaa sen verran, etten tiedä miten ehdin blogia päivittämään. Maanantaina ja keskiviikkona Isoveljellä on vielä kerho normaalisti, ja sitten torstaiaamuna kerhon kevätjuhla. Syksyllä poika jatkaakin sitten kerhoa kolmipäiväisenä, samassa paikassa toki ja Pikkumieskin toivon mukaan saa kerhopaikan samaan kerhoon, hänelle näin alkuun vain kaksi kertaa viikossa. Perjantaille olen suunnitellut vähän spesiaaliohjelmaa ja herkkuja, kun on viimeinen hoitopäivä ennen lomaa ;)

Ja itselläni on iltaisin tiedossa pihahommia, tulin tässä viikonlopun aikana kukkapenkkiäni katsellessa siihen tulokseen, että laitan sittenkin koko penkin uusiksi, kun ei siinä sipulikukkien nyt kuihduttua kasva kuinyhtä lajia perennaa, joka sekin on parhaillaan kukassa :/ Eilen laitoin "hyötytarhani" eli kasvilaatikkoni valmiiksi. Niihin tuli oleskelualueen näkösuojaksi kasvamaan köynnöskrassia ja ruusupapuja, keskiriveihin istutin toiseen laatikkoon yrttejä (näitä tulee vielä lisää) ja toiseen kylvin salaatin siemeniä, etualalle molempiin laatikoihin tuli jatkuvasatoista mansikkaa lapsille herkuteltavaksi. Samoin kylvin vielä jo aiemmin lasten kanssa laitettujen auringonkukkien kanssa samaan paikaan punapellavan siemeniä, kun niitä pussillinen tuolla oli. Mutta palatakseni tuohon kukkapenkkiin täytyy se nyt viikon aikana saada kaivettua ympäri, jotta sitten heti loman alkuun pääsee mummilta ja siskolta tekemään löytöjä pihasta. Ehtivät sitten loppukesän kukkijat toivon mukaan asettua aloilleen ja kukkiakin vielä tänä vuonna :)

Tänään meillä kului koko päivä kyläilemässä. Ensin käytiin vanhalla pihalla leikkimässä ja grillaamassa kummipojan perheen kanssa sekä heillä sisällä kahvittelemassa. Pojat tykkäsivät, kun pääsivät vanhoille kotiseuduille ;) Sieltä ajoimme vielä vanhempieni luo iltapäiväksi ja kotiin tullessa olikin jo poikien iltatoimien aika. Niin se vain taas sunnuntaipäivä kului kuin huomaamatta. Mutta nyt suuntaan untenmaille, josko sitä saisi tänä yönä nukkuakin omassa sängyssään. Viime yönä luovutin kahden aikaan ja siirryin sohvalle, kun pojat olivat vallanneet oman puoleni sängystä kokonaan, ja jätin miesväen keskenään makkariin...