Oltiin pokien kanssa kolmisin melkein viikko reissussa. Maanantaina iltapäivällä pakkauduimme junaan ja suuntasimme etelä-Savoon kyläilemään siskoni ja mummini luo. Kolmen tunnin junamatka sujui yllättävän hyvin, vaikka perille saavuimmekin vasta nukkumaan meno aikaan. Pojat leikkivät lähes koko matkan junan leikkipaikassa. Ihan kommelluksitta emme kuitenkaan perille päässeet, koska varsinkin Pikkumiehen vauhti vain kiihtyi väsymyksen myötä, ja niinpä hän kolhaisikin silmäkulmansa liukumäen alarappuun. Onneksi ei sattunut kuitenkaan pahasti, vaan pelkkä punainen rantu jäi kulmakarvan yläpuolelle muistoksi. Nyt sekin on jo kadonnut.

Siskon mies oli asemalla vastassa, ja perille päästyämme kävimmekin heti iltapalan syötyämme yöpuulle. Pojat nukkuivat kylässä yllättävän hyvin ja leikitkin puolitoista vuotiaan serkkupojan kanssa sujuivat ihan mukavasti. Neljä yötä olimme siskon luona ja nautimme ihanan aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä.
720688.jpg
Viimeiseksi yöksi vaihdoimme majapaikkan mummilaan, jossa olimme jo aiemmin viikolla vierailleet kakkukahveilla syntymäpäivän kunniaksi. Isukki sitten lauantaiaamuna ajeli meitä hakemaan. Päivän vielä vietimme siellä ulkoillen ja saunoen. Poikien nukkumaanmenoaikaan sitten lähdettiin ajelemaan kotia kohti.

Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ja mukava reissu! Ja yllättävän rentoutuneena tulin itsekin takaisin, vaikka yksin olinkin poikien kanssa liikenteessä.