Alkuviikko on mennyt melko hujauksessa. Maanantaina Isukki käytti omat lapset lääkärissä aamulla. Itse kävelin hoitolasten kanssa sillä välin askartelutarvikeostoksille. Lääkärin jälkeen otettiin pojat mukaan, että Isukki pääsi töihin lähtemään, ja käveltiin kotiin. Tunti kului reilun kilometrin matkaan, kun oltiin liikkeellä yksösrattailla ja seisomalaudalla. Melkoista narinaa alkoi loppumatka olla, kun koko ajan oli kaksi kävelijää. Yleensä kuljetaan tuplilla, joissa seisomalauta, eli isommat vuorottelevat kävelemisessä, nyt molemmat joutuivat kävelemään lähes koko matkan.

Tiistaina perhekerhossa oli valokuvaus ja otettiin sitten Isovelikin mukaan, että saadaan sisaruskuvat ja hoitoporukan ryhmäkuva otettua. Melkoisen vakava ilmeistä porukkaa oli meidän sakki, mutta eiköhän niistä kuvista hyviäkin otoksia löydy.

Tänään sitten aamulla ulkoiltiin ja päivälevon jälkeen tehtiin savityönä itsekovettuvasta savesta sieniä ja matoja. Loppuviikosta sitten vielä maalataan työt. Iltapäivällä ei enää lähdetty ulos, kun oma olo on koko viikon ollut vähän flunssainen. Flunssalääkkeen voimalla on paljon menty. Tänään ei sitten millään jaksanut toista pukemisrumbaa, kun viime yönä valvottiinkin vaihteeksi pari tuntia Pikkumiehen johdolla. Tiedä mikä tuota taas vaivasi, millään ei vain meinannut uudelleen nukahtaa herättyään. Ei itkeskellyt tai muuta, mutta ei vain nukkunut eikä antanut muiden nukkua.

Tänään olisi lenkki-ilta, mutta saa kyllä jäädä väliin. Täytyy vain kaverille soittaa ja ilmoittaa...