Meillä oli poikien kanssa viime viikko tosi kiireinen, vaikka olikin syysloma kerhosta. Koululainenkin oli poissa syysloman takia, paitsi että oli perjantai-illan hoidossa veljensä kanssa yllättävän tarpeen takia. Eipä siinä mitään, kun ei meillä sen kummempia illalle ollut suunniteltu. Tiistaina käytiin poikien kanssa entisellä kotipaikalla perhekerhossa ja hyvän ystäväni luona. Pitkä päivä tuli kun jo aamulla kasin aikaan lähdettiin junalle ja vasta seitsemän maissa oltiin kotona. Mutta päivä oli oikein onnistunut ja mukava :) Keskiviikko pääasiassa sitten huilailtiin, äitini tuli käymään kun oli täällä suunnalla muutenkin liikkeellä ja Isoveli lähtikin hänen mukaansa yökylään. Torstaina sitten aloiteltiinkin äidin ja poikien kanssa valmistelemaan tarjottavia isäni 50-vuotispäiville, joita vietettiin lauantaina. Pikkumies lähti vuorostaan mummin mukaan ja perjantaina sitten jatkettiin kakku urakkaa. Lauantaiaamun vielä koristelin kakkuja, ennen kuin lähdettiin loppupäiväksi juhlimaan, kakut mukana tietenkin. Eilinen päivä vuorostaan taas löhöttiin kotona, kun ei jaksanut/huvittanut ulos lähteä sateeseen.

Tänään alkoi taas pojilla kerho, ja yllättäen Pikkumiehelle jääminen teki vähän vaikeaa. Tiedä sitten miten suuri vaikutus aamuisella allergiakohtauksella oli asiaan. Poika näet muuttui aamupalan jälkeen kasvoiltaan aivan punaisen kirjavaksi ja urtikaria paukamiakin ehti nousta lastenohjelmia katsoessa naamaan, ennen kuin huomasin pojan tilan. Ei muuta kuin äkkiä lääkettä antamaan, ja se kyllä tehosikin nopeasti eikä kerhoon lähtiessä ollut kasvoissa enää jälkeäkään. Itse kävin kahvilla Isoveljen kummitädin kanssa ja kaupassa tekemässä ruokaostoksia. Nyt tapan lähinnä aikaa siihen saakka, että on aika lähteä poikia hakemaan syömään ;)

Hoitolapsi asiakin on edistynyt viime viikon aikana ja ensi viikolla pitäisi uuden pienokaisen meillä aloittaa. Kunhan nyt saadaan kunnan kanssa nuo ostopalvelusopimukset kuntoon. Ja lisäksi myös toisesta paikasta on tullut kyselyä tammikuulle, joten eiköhän tämä tästä vähitellen ala selviämään ;)