Vuoden loppu kului sellaisessa suihkeessa, etten ole lainkaan ehtinyt sivuja päivittämään. Muuton jälkeen rauhoituttiin joulun viettoon ja poikien kanssa lomailtiin välipäivät. Joulun vietto meni vanhan kaavan mukaan aatto kotona, joulupäivä anopilla ja Tapanin päivä minun vanhemmillani. Aattona kävivät molempien vanhemmat sekä pikkuveljeni kylässä ja joulupukkikin piipahti illan suussa paketit tuomassa. Joulua edeltävänä viikonloppuna ja välipäivinä täällä kävi melkoinen vilske, kun kavereita ja sukulaisia vieraili joka päivä. Näimme myös pitkästä aikaa siskoni perhettä ja heidän kolmen viikon ikäisen pikkuprinsessansa ensimmäistä kertaa =) Oli taas niin ihana pitää sylissä pientä vauvaa, nuo omat kun on jo isoja poikia.

Tänään alkoi ilma viimein pakastua täälläkin, kun vielä sitä lunta saataisiin... Hoitolapset tulivat taas iloisina hoitoon ja oikein mukava päivä meillä olikin. Aamulla ulkoiltiin puistossa ja iltapäivällä vielä omalla pihalla. Välissä käytiin sisällä syömässä, nukkumassa ja leikkimässä, muutamia laulujakin ehdittiin lauleskella ja lapset soittivat innoissaan poikien joululahjaksi saamia ukuleleja eli "rokkikitaroita" ;)

Huomenna taidetaan käydä keskustassa kävelemässä, kun pitäisi apteekissa käydä, enkä vielä ole perillä paikallisten apteekkien aukioloajoista. Kelakin  muisti tuossa viime viikolla uudelleen täytettävillä lappusilla, kun tuo paikkakunta vaihtui. Eivät sitten olleet maksaneet omista lapsistani lainkaan kotihoidon tukea joulukuulta. Kaipa tuo tulee takautuvasti sitten jossain välissä, mutta kyllä harmitti, kun asian huomasin. WH2-lomakekin piti täyttää uudelleen ja siihen sain palautukselle jatkoaikaa, kun paikallinen ohjaaja on lomalla vielä tämän viikon niin en saa sitä hyväksymismerkintää paperiin ennen sitä. Joulukuun tuet hoitolapsista oli kyllä tulleet, joten niissä tuskin myöhästymisiä ilmenee tässäkään kuussa.