Ajattelin tässä hoitolapsia odotellessa pikaisesti päivitellä kuulumisia. Meidän pojilla on nyt jonkin aikaa ollut mielenkiinnonkohteena intiaanit. Lastenhuoneeseen on rakennettu intiaani telttaa ja laulettu kerta toisensa jälkeen kaikki mieleen juolahtaneet intiaani laulut. Nyt tällä viikolla tehtiin sitten intiaani-paperinuket.
994746.jpg
Etsin netistä sopivat värityskuvat intiaanihahmoista, ja tulostin niitä sitten kahdessa eri koossa, aikuiset on noin 27-28cm pitkiä ja lapset noin 14-15cm. Lapset saivat kukin värittää itselleen oman lapsen ja itse värittelin niitä lisää. Sulat päähineisiin tehtiin pari viikkoa sitten kerätyistä ja kuivumaan laitetuista pihlajan lehdistä. Lopuksi vielä nuket laminoitiin, jotta saatiin vähän enemmän leikin kestävyyttä. Ja kovasti nukeilla onkin pari päivää leikitty :)

Tällä viikolla on tullut kaipailtua raivaustraktoria hommiin, kun on yritetty jo vähän karsia tavaroita vähemmäksi. Tuntuu vain olevan tuota kaiken maailman roinaa niin paljon, ettei sitä saa enää mihinkään mahtumaan. Paljon on varmasti sellaistakin mitä pitäisi heittää ihan surutta pois, joko roskiin tai sitten kiertoon, mutta kyllä sitä tavaraa tulee varmasti vielä paljon jäämäänkin. Onneksi saadaan vietyä vielä jäljellä olevat vauvatavarat varastosta viikonloppuna uuteen kotiinsa, niin saadaan taas varastoon vähän lisää tilaa. Lisäksi äitini lupasi, että heidän varastoonsa saa viedä säilöön sellaisia tavaroita, joita ei täällä enää tarvita. Melkoinen urakka tässä on vielä edessä...