Viime viikko tuntui taas menneen hujauksessa :) Säät vaihtelivat kyllä niin laidasta laitaan että. Tiistaina käytiin lasten kanssa tutustumassa viereisen toimintakeskuksen sisätiloihin ja samalla osallistuttiin laulu-leikkihetkeen. Koko viikon käytiin värejä läpi enemmän ja vähemmän, leikittiin erilaisia värileikkejä, joista lapset tykkäsivät kovasti, väritettiin ilmapallojen kuvia jne. Perjantaina mentiin tutustumaan seurakunnan kerhoon. Siellä oli oikein mukava tunnelma ja varmasti alamme siellä käydä. Kerhossa ei juurikaan ole ohjattua toimintaa mitä edellisessä perhekerhossa oli, mutta onhan se vaihtelua lapsillekin leikkiä välillä muillakin leluilla ja muidenkin lasten kanssa. Paikkakunnalta löytyisi myös enemmän ohjelmaa sisältäviä yhteisiä kerhoja, mutta ovat joko liian kaukana tai sellaiseen aikaan ettei meidän aikatauluun sovi. Perjantaina ulkoiltiin lasten kanssa ekaa kertaa tuossa meidän ikiomalla pikkupihalla, kun päikkäreiden aikana saatiin sen verran reilusti nuoskalunta, että päästiin lumiukon rakennuspuuhiin.
1266110.jpg

Viikonloppu kului Pikkumiehen sairastaessa :( Joku flunssa taas iski ja todella paha yskä. Kummipojan ja veljensä kaverisyntymäpäivätkin jäivät väliin eilen. Kyllä harmitti koko porukkaa, mutta uusi yritys ensi viikonloppuna, kun siellä juhlitaan sukulaisten voimin.

Viikonlopun aikana lumet ehtivät taas sulaa, mutta tänään oli taas aamulla kunnon lumipeite ja päästiin puistoon mäenlaskuun. Pikkumiehen yskäkin tuntuu olevan jo vähän parempi. Nyt odottelen, että lapset heräävät uniltaan, niin päästään välipalalle. Loppupäivä varmaan leikitään sisällä, kun Pikkumies on kuitenkin vielä vähän toipilas...

Oikein mukavaa ja lumista alkanutta viikkoa lukijoille!