On tainnut joku kevät innostus iskeä niin lapsiin kuin äitiinkin, kun viime päivinä on taas leivonta ja askartelut kiinnostaneet kovasti kaikkia. Toissa päivänä leivottiinkin pullaa iltapäivällä hoitolasten lähdettyä ja eilis ilta kului pikkuruisia pääsiäiskransseja askarrellen. Tiimarista hain pieniä kranssipohjia sekä erilaisia pääsiäisaiheisia koristeita, joita pojat sitten saivat sommitella mieleisiksiin asetelmiksi. Kuumaliiman kanssa jouduin lapsia ymmärrettävästi auttamaan, mutta muuten työ sujui pojilta hienosti. Ja oikein upeaa jälkeäkin saatiin aikaiseksi:


Ylhäällä keskellä on minun tekeleeni reunoilla ja alarivissä poikien. Nämä saivat vielä ohuet silkkinauhat ripustusnaruikseen ja päätyivät keittiön ikkunaan roikkumaan.

Illat ovatkin uuden innostuksen myötä kuluneet kuin siivillä erilaisissa leivonta- ja askartelublogeissa selaillen. Ja kaikenlaisia ideoita onkin matkaan tarttunut. Saa nähdä kuinka paljon niistä ehtii toteutukseen asti. Siskonkin kanssa alettiin tänään suunnittelemaan yhtä yhteistä projektia noille serkuksille, katsotaan miten se lähtee kehittymään ja millainen toteutus saadaan aikaan. Mutta palataan siihen myöhemmin jos ja kun asia vähän etenee ;)