Viime viikko kului nopsaan kuten arvelinkin. Hoitopäivinä ulkoiltiin paljon, kun viimeinki alkavat kelitkin olla kesäisiä. Tiistaina käytiin tuossa läheisen päiväkodin pihalla leikkimässä, kun ovat nyt heinäkuun kiinni. Ja torstaina piipahdettiin kauppareissulla Tiimarissa ostamassa uusia hiekkaleluja, kun olivat -50% alessa.

Keskiviikon sairaalakäynti venähti odotettua pidemmäksi, kun lääkäri oli melko paljon myöhässä jo muutenkin ja sitten sattui vielä yksi hätätapaus ennen meitä. Kertaakaan ei kyllä enää meidän lapsia tuolla sairaalassa altisteta, vaikka tarvetta vielä joskus tulisikin, yksityiselle mennään maksoi mitä maksoi. Omalla käynnillämme ei mitään uutta tullut esiin. Prickejä otettiin, mutta vielä ainakaan ei koira tai koivu niissä näkynyt vaikka oireita aiheuttavatkin. Ruoka-aineiden kanssa ei mitään uutta kotikokiluja ja vuoden päästä taas kontrolli, mikäli ruoka-allergiat jatkuvat. Eilen sitten kokeiltiinkin vehnä, joka oli listalla seuraavana vuorossa, eikä tarvitse kyllä hetkeen vielä haaveilla sen saamista ruokavalioon sen verran ärhäkät oireet tuli ja nopeasti.

Perjantaipäivä oli tosi mukava. Pitkästä aikaa ehdittiin kunnolla nähdä ystäväni ja lastensa, toinen on kummipoikani, kanssa. Aamulla mentiin asemalle heitä vastaan ja käytiin vähän ostoksilla ja ravintolassa syömässä. Kummipojan ja Pikkumiehen (!?!) nukahdettua rattaisiin suunnattiin meille. Pojat jäivät pihalle nukkumaan ja isommat leikkivät keskenään. Iltapäivällä pääsivät lapset altaaseen polskuttelemaan, kun keli oli suorastaan helteinen. Lastenohjelmia saatiin pojat sisälle katsomaan ja uiminenkin unohtui siinä. Miesten tultua töistä grillattiin pihalla iltapalaruoka ennen yökkäreiden vaihtoa ja vieraiden kotiin lähtöä.

Viikonloppuna kävin itse vähän viihteellä tyttöjen kanssa ja juhlittiin pikkuveljeni synttäreitä vanhempieni luona. Tämä viikko ei alkanut kovin miellyttävissä merkeissä Pikkumiehen ollessa melko flunssainen (hoitopoika oli jo viime viikolla) ja itselläkin on sellainen puolikuntoinen olo. Omasta olosta en oikein osaa sanoa minkä verran on flunssaa ja minkä verran allergiaa, kun tuntuisi olevan vähän kumpaakin.

Huomenna pidetään Isoveljen kummitädin kanssa puistokahvit omin eväin, kun ei tuo toimintakeskus ole auki ennen elokuuta. Täytyy tuossa iltapäivällä kysäistä tuolta naapurinhoitajalta, mitä on huomiseksi ajatellut, että minkä verran sitä kahvia aamulla pitää keitellä.