Eilen sain lopulta tehdyksi syksyn toimintasuunnitelman ja päivitettyä Päivähoidossa tapahtuu-sivun. Sieltä vain kiinnostuneet kurkkimaan, mitä on luvassa :) Sivupalkissa säilyy edelleen kuukauden tapahtumista kertova tiivistelmä laatikko, josta kuluvan kuukauden ohjelma on pääpiirteissään nähtävissä.

Tämän syksyn isoin juttu on liikunnallisuuden lisääminen päiviimme. Osallistumme mm. Nuoren Suomen Varpaat vauhtiin!-kampanjaan syys-lokakuun vaihteessa. Ja erään toisen hoitajan kanssa olemme suunnitelleet Urheilukilpailuja lapsille yhteisvoimin. Tänään olikin jo melkoisen toiminnallinen päivä. Aamulla käveltiin vaihtelun vuoksi hieman kauemmas puistoon, jossa ei sitten tänään ollutkaan muita, eikä näin ollen lelujakaan, kun koppi oli lukossa ja omat unohtuivat kotiin. Kehittelinkin sitten lapsille temppuradan puiston telineitä ja muita mahdollisuuksia hyödyntäen. Hauskaa oli koko porukalla ja kotimatkakin sujui kuin huomaamattaan "Minä marssin näin..."-laulun saattelemana. Lapset keksivät innoissaan erilaisia tapoja liikkua eteen päin laulun tahdissa. Iltapäivällä vielä pelattiin pihan lasten kanssa polttopalloa, ja kyllä siinä itsekin ihan hengästyi kun yritti saada lapsia poltetuksi. Mukavaa kun tuossa pihalla pyörii sen verran noita talon lapsia, että saadaan aina leikkeihin kavereita mukaan.

Tänään myös askarreltiin pitkästä aikaa. Jatkettiin vuodenkierto-teemaa tekemällä viimeiset Kesäpuut. Pikkuinen ei vielä ehtinyt omaansa tekemään ja Isoveljelläkin jäi kesken, niin laitan kuvia sitten kun saadaan kaikki tehdyiksi.

Mutta nyt syömään ja viikonlopun viettoon :) Oikein  mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoille!