Maanantai meni oikein mukavasti, vaikka aamulla satoikin niin, ettei ulos viitsinyt lähteä. Varsinkin, kun sisälläkin oli tekemistä. Iltapäivällä sitten ulkoiltiin ennen lasten kotiinlähtöä jonkin aikaa, kun ei enää satanutkaan.

Heti aamusta jatkoimme perjantaina aloitettua syysaskartelua. Ja upeita aikaansaannoksia lapset saivatkin. Perjantaina maalasimme vesiväreillä paperin täyteen "syksyn" värejä. Työt olivat osittain melko riemunkirjavia, mutta jos se oli lapsen näkemys syksyn väreistä hyvä niin. Silloin jätimme sitten työt kuivumaan viikonlopuksi. Tänään oli vuorossa leikkaamista ja liimaamista. Saksien käsittelyä opeteltiin taas yhdessä, ja hienosti osasivat lapset odottaa vuoroaan, että ehdin jokaista auttamaan. Tältä tämän päiväiset työt näyttivät:

910622.jpg
Isoveljen puu

910626.jpg
Pikkumiehen puu

910624.jpg
Tytön puu

Pikkuinen ei päässyt vielä osallistumaan, mutta leikki tyytyväisenä itsekseen lattialla sen aikaa, kun isommat askartelivat. Saimme myös vieraita päivällä, kun naapurissa asuva kaveri soitti ja kysyi aamupäivän suunnitelmiamme. Pyysin sitten hänet lastensa kanssa meille leikkimään. Ja hyvinhän nuo leikit sujuivatkin, kun hoitolapsetkin olivat heitä jo tuossa pihalla ja kerhossa nähneet.

Mutta nyt vielä valmistelemaan eväät huomiseksi kerhoon mukaan...