Viime viikot on mennyt uusien hoitolasten kanssa sen verran vauhdikkaasti, etten juuri ole ehtinyt blogia vilkaisemaan. Jospa nyt pikainen päivity lasten nukkuessa :)

Tänne tuli sitten kerralla kunnon talvi. Toivottavasti vain pysyisikin tuo lumi nyt. Pojat on olleet tosi innoissaan lumesta ja viihtyvät ulkona niin paljon kuin vain jaksetaan siellä olla. Pienetkin viihtyivät tänään alkuun lunta ihmettelemässä, mutta lopulta alkoi kyllästyttää jo puolituntia ennen kerhon loppua. Lähdettiin sitten vielä kävelyllä käymään ennen kuin pojat haettiin, niin jaksoivat rattaissa ihmetellä auraustraktoreita ja muita.

Todella hyvin on molemmat piiperoiset hoitoon sopeutuneet ja viihtyvät todella hienosti toistensa seurassa. Kovasti ovat halailevaa sorttia molemmat ja niinpä meillä halaillaankin monta kertaa päivässä niin lapset keskenään kuin hoitajankin kanssa. Päivät ovat tähän saakka kuluneet lähinnä tutustumisen ja totuttelun merkeissä. Huomenna sitten vietetään Koululaisen synttäreitä ja perjantaina aloitetaan joulunodotus pikkujouluilla ja ensimmäisen adventtikynttilän sytyttämisellä. Ja siinähän tuo taitaa loppuvuosi kuluakin joutuisasti joulupuuhissa :)