Tällä viikolla on sujunut tosi mukavasti. Lapset on kotiutuneet hyvin. Isoveli ja Tyttö ovat alkaneet leikkiä ja pelleillä keskenään. Ja vauva touhuilee suurimman osan ajasta tyytyväisenä lattialla. Pikkumieskin on vähän rauhoittunut, ja leikkii myös kivasti toisten rinnalla.

Eilen oli taas kerhopäivä. Ja tällä kertaa meni paljon paremmin kuin ensimmäisellä kertaa. Ainoa, että meille tuli todella kiire Isoveljeä hakemaan, kun Pikkumiehen ja Tytön syöminen tuntui kestävän ja kestävän. Sovinkin sitten Isoveljen kerhokaverin äidin kanssa, että hän tuo Isoveljen tiistaisin kerhosta kotiin, kun menee joka tapauksessa tästä ohi tuohon naapuri taloon. Niin ei sitten tarvitse niin kiirettä pitää, vaan saadaan rauhassa syödä ja käydä päikkäreille, ja Isoveli tulee kerhosta aikanaan.

Tänään vietettiin aamupäivä sisällä ruoanlaittopuuhissa. Aamulla ennen hoitolasten tuloa tein jauhelihataikinan jääkaappiin odottamaan. Siitä lapset sitten pyörittelivät itse kalkkunapyöryköitä uunipellille. Pyöryköiden paistuessa lapset valmistivat vielä salaatin lounaalle. Lisäksi keitin riisiä ja currykastikkeen. Iltapäivällä olikin ihanan aurinkoinen keli lähteä ulkoilemaan :)