Juuri kun eilen valitin kurjista keleistä, saatiin tänne meile eteläiseenkin Suomeen sitten hienoinen lumipeite täksi päiväksi. Eipä tuota lunta ole kuin pari senttiä, mutta piristää mieltä kummasti =)

Tänään onkin lasten kanssa sitten ulkoiltu rutkasti. Aamupäivä kului taas puistossa touhutessa ja iltapäivällä lähdettiin heti välipalan jälkeen omalle pihalle leikkimään ja liukumäkeä laskemaan. Kylläpä mäestä saikin hurjat vauhdit tänään ja lapsilla oli hauskaa! Pikkuinen ei oikein tänään ulkona viihtynyt. Liekö syynä lumi, jota ei paljon ole tähän mennessä nähnyt, vai kenties pieni räkätauti, joka vaivaa koko porukkaa. Väsynytkin pieni mies tänään oli, nukkui normaalia pidempää ja silti meinasi rattaisiin torkahtaa pihalla ollessa.

Pikkumieskin yllätti tänään nukkumalla pitkään =) Heräsi vasta vähän vaille kahdeksan, kun hoitolapset olivat jo tulleet. Kovin on harvinaista herkkua meidän talossa tuollaiset nukkumiset, yleensä kun ollaan viimeistää seitsämältä ylhäällä useimmiten jo kuuden aikaan. Ja tietenkin sattui työpäivälle tuo nukkuminen ja itse oli noustava ajoissa valmistautumaan tulevaan päivään. Väsynyt on ollut Pikkumieskin tänään. Päikkäreillekin kävi yllättävän nätisti, vaa meinasi siinä äiti/hoitajakin nukahtaa, kun vieressä pötkettelin kunnes rauhoittui uneen ;) Nytkin vätystää aivan mahdottomasti. Täytyy varmaan hiippailla itsekin ajoissa sänkyyn. Pari iltaa kun taas on mennyt koneella surffatessa ja sisustus- ja pihasuunnitelmia miettiessä. Vielä on paljon asunnossa laitettavaa, vaikka isot linjat onkin selvillä ja laitettuinakin niin pieniä yksityiskohtia on vielä paljon kesken/ajatuksen tasolla.