Kylläpä viikko meni taas nopsaan. Ja paljon ehti tapahtumaan. Isoveli tuli tiistaina kerhosta ensimmäistä kertaa kaverin matkassa, ja hienosti oli kuulemma matka sujunut. Reippaasti poika kiipesi rappuset itsekseen ovikelloa soittamaan. Saattaja kuunteli alakerrassa, että poika pääsee perille. Vesikatkot toivat viikkoon oman lisä mausteensa, yllättävän hienosti noista päivistä kuitenkin selvittiin. Tänään tehtiin lasten kanssa valmiiksi askartelut, jotka aloitettiin jo viime viikolla. Näin hienoja sieniä meidän syksyssä kasvaa ;)

967284.jpg

Sienet muovailtiin osittain yhdessä, muutaman yhdessä tehdyn jälkeen pyrin lähinnä varmistamaan lakin ja jalan kiinnityskohtia. Kaksivuotias tosin yllätti tekemällä sienensä itse ennen kuin ehdin hänen luokseen :) Katsoi vain vierestä, kun autoin Isoveljeä, ja pyöräytti sitten omansa. Ja uutta askarteluakin varten käytiin tänään metsäkävelyllä etsimässä pihlajanlehtiä, jotka sitten yhdessä laitettiin kuivumaan kirjojen väliin. Retki meni muuten ihan kivasti, mutta Pikkuinen alkoi jonkin ajan kuluttua hermostumaan rinkassa, ja yritti pungeta sieltä pois. Kovin pitkiä metsäretkiä ei ilmeisesti päästä vielä hetkeen tekemään, ellei ala sitten paremmin rinkassa viihtymään.

Myös hieman kurjempiakin sattumia viikolle osui. Pikkumies valitteli taas korviaan tuossa viikolla, ja kun on nyt toista viikkoa räkäinen käytiin sitten tarkistuttamassa tilanne. Korvalääkärimme passitti meidät sitten uuteen korvienputkitukseen. Tällä kertaa leikkaus on vähän edellistä isompi, kun kitarisatkin lähtevät samalla. Toisaalta olen ihan tyytyväinen tuohon kitarisojen poisto päätökseen, sillä ainakin Isoveljellä se todella auttoi räkäisyyteen. Nytkin on kaikki muut lapset yskineet ja ollet nuhaisia pidempään, mutta Isoveljellä sitä oli vain muutamana päivänä. Sama oli viime talvenakin, Pikkumies oli vähän väliä räkäinen, mutta Isoveli säästyi niiltä lähes kokonaan. Tulee vain ensi viikosta vähän repaleinen, kun tuon risojen poiston jälkeen täytyy ainakin päivä pitää sairaslomaa toipilaan kanssa. Muistelen ettei silloin oikein saanut tehdä mitään ulkoiltiinkin vain rattaissa Isoveljen operaation jälkeen. Siinä sitä riittääkin äidille ohjelmaa, että saa tuon elohopean pysymään tarpeeksi rauhallisena koko päivän.