Miehen kanssa ollaan viime aikoina suunniteltu kesälomareissua. Loman alkuun, kun ei enää ole kuukauttakaan. Päätettiin lähteä lasten kanssa telttailemaan kotimaan leirintäalueille. Muutama ilta vierähtikin sitten koneen ääressä tutkimassa tietoja teltoista. Nyt onkin sitten jo teltta hankittuna ja ensimmäinen määränpää päätettynä.

Tähän liittyen teimmekin sitten viikonloppuna pikavisiitin omien isovanhempieni luo. Johonkin, kun oli teltta saatava pystytetyksi koemielessä. Matkaa yhteensuuntaan on noin 220 km, mutta kun lähempänä ei kenelläkään ole omaa pihaa, johon teltan olisi saanut pystyyn. Ja toisaalta tuolla tulee harvoin käytyä, oikeastaan liian harvoin. Päiväuniaikaan ajelimme sinne päin ja lasten käydessä yöunille takaisin. Tuollainen reissu on siinä mielessä helppo tehdä, kun pojat ovat tottuneet nukahtamaan toisinaan yöunille autoon, osta heidät vain kannetaan omiin sänkyihinsä. Yleensä pojat eivät edes herää siirtovaiheessa ja jos heräävät nukahtavat samantien uudelleen, kun sänkyyn pääsevät.

Oli mukava nähdä isovanhempia ja siskoani perheineen pitkästä aikaa. Ja ilmakin oli ihanan aurinkoinen! Tilaa, kun mökissä itsessään ei kovin paljon ole niin oli hyvä, kun suurin osa ajasta kului pihalla touhutessa. Pojat nauttivat olostaan, kun normaalisti ulkoilevat tuossa kerrostalon pihalla.