Tällä viikolla olen saanut yllättävän paljon materiaalia tehtyä käytettäväksi lasten kanssa. Tai kalenterihan valmistui jo viime viikolla ja tässä se lupailtu kuva nyt tulee...
1026925.jpg
Aamuisin käydään lasten kanssa läpi, mikä vuodenaika, mikä kuukausi ja mikä päivä on. Lisäksi katsotaan millainen sää ulkona on sekä mitä tänään tehdään. Juttuja käydään läpi laulujen avulla (Vuodenajat sekä Viikonpäivät). Päivämäärätkin laitoin mukaan, vaikka vielä lapset ovatkin vähän pieniä niitä opettelemaan, mutta koko ajanhan nuo kasvavat, niin ei tarvitse sitten kohta taas uutta kalenteria väkertää. Jokaiselle vuodenajalle ja kuukaudelle on omat korttinsa. Sää kortteja on pilvinen, aurinkoinen, sateinen tai lumi sateinen. Päivän ohjelmaa varten on useampia kortteja suunniteltuja juttuja varten kuten askartelut, jumppa, kerho ym.

Toinen mitä sain (osittain) valmiiksi on Lorupussi:
1026922.jpg
Lorukortteja on tällä hetkellä seitsemän, ja lisää tulee kun ehdin niitä tekemään.
Pussi on vielä tarkoitus koristella lasten kanssa kangasväreillä painamalla. Kortit piirsin ja maalasin vesiväreillä, lopuksi värillinen paperi nurjalle puolelle, siihen loru ja laminointi päälle.

Työn alla on myös joulukalenteri, mutta siitä lisää lähempänä joulua...