Loma jatkuu edelleen, mutta ensimmäinen reissu on nyt tehty. Hauskaa oli, vaikka kotiin saapuikin väsynyt joukko retkeilijöitä. Tai ainakin vanhemmat oli väsyneitä, pojat kun nukkuivat koko kotimatkan, 3 tuntia, autossa. Ja taisivat nuo yönsäkin paremmin nukkua kuin me aikuiset.

679224.jpg

Kuten kuvasta näkyy telttailemassa olimme. Kohteena oli Porin Yyteri. Pari yötä tuli leirintäalueella vietettyä. Kelit olivat oikein ihanan aurinkoiset, ja olisivat olleet lämpimätkin ilman sitä hyytävää tuulta, joka puhalsi lähes koko ajan. Ja yöt olivat aika viileitä. Varustelistaa täytyykin tarkistaa ja järkeistää ennen seuraavaa reissua. Tietenkin kävimme myös rannalla, mutta tuon tuulen takia ei voinut kuvitellakaan menevänsä uimaan. Onneksi pojat tyytyivätkin hiekkaleikkeihin dyynien suojassa, missä ei niin kovin tuullut.

679223.jpg

Yyterissä vietettyjen päivien jälkeen suuntasimme lähtöpäivänä vielä itse Poriin. Kiersimme hetken kaupungilla, kävimme syömässä ja suuntasimme Keski-Porin kirkon (Isoveljen toivomuksesta) kautta Kirjurinluodolle Viksu-varista katsomaan ja puistoihin leikkimään.

679309.jpg679312.jpg