Ollaan oltu kovasti menossa viime viikkoina, ja sama jatkuu taas ensi viikolla, kun Isukin toinen lomajakso alkaa. Tämä viikko meneekin sitten ihan rauhoittumiseen ja normaalia arkea muistellen. Vaikka palasimmekin reissusta jo lauantai-iltana olemme poikien kanssa vasta toista päivää kotona. Sunnuntai meni vanhempieni luona pikkuveljeni syntymäpäivillä, ja maanantaina oli Pikkumiehellä aika Allergiasairaalassa. Maitoaltistuksen takia siellä meni iltapäivän puolelle ja loppu päivä kuluikin sitten Isoveljen hoidosta hakemiseen.

Tänänkin lähdettiin viettämään sadepäivää kirjastoon. Ja kylläpä siellä vilisikin tuttuja ;) Naapuriperheen kanssa oltiin sovittukin näkevämme siellä, ja jatkavamme siitä vielä yhdessä syömään. Emme ehtineet olla kirjastossa kauaakaan, kun myös toinen kaveriperhe ilmestyi paikalle. Meno yltyi välillä turhankin villiksi, kun Pikkumies ja naapurinpoika innostuivat. Mutta mukava päivä kuitenkin. Yleensä vilkas Pikkumieskin osaa kirjastossa olla ihan rauhassa, mutta taisi tänään olla liikaa kavereita paikalla, kun ei meinannut malttaa lukea millään.

Pottahommat ovat edistyneet hienosti. Nyt poika osaa jo yleensä sanoa, kun pissahätä on, niin että enimmät vahingot alkavat olla taakse jäänyttä elämää. Kyllähän niitä vieläkin silloin tällöin sattuu, kun on jotain mielekästä tekemistä niin ettei pieni muista lähteä ajoissa, mutta eiköhän me pikkuhiljaa päästä päivävaipoista kokonaan eroon.