Nopsasti meni taas tämäkin viikko. Oma olo on ollut melko väsynyt ja omien kanssa pinna kireällä. Ei taas tunnu kumpikaan uskovan ei sitten millään. Asiaa ei varmasti yhtään ole edes auttanut taustalla vaaniva flunssan poikanen. Alkuviikosta piti ottaa ihan flunssalääkettäkin, mutta nyt on pari päivää mennyt ilmankin.

Keskiviikko meni lasten kanssa ihan tuossa omalla pihalle ja sisällä leikkiessä. Eilen olikin taas Isoveljen kerhopäivä, jonne kaikki kykenevät kävelivät koko matkan karkuun juoksevia piparkakkupoikia pyydystäen ;) Tyttö ja Pikkumies kävelivät myös suurimman osan kotimatkasta, vaikka tultinkin vähän pidempää reittiä. Tarkoitus oli tulla suoraan sisälle leikkimään, jotta ehditään rauhassa syömään ennen Isoveljen hakemista, mutta naapuripihalla oli kollega lastensa kanssa niin jäätiin pariksikymmeneksi minuutiksi kuitenkin siihen leikkimään ja jutustelemaan. Hyvin kuitenkin ehdittiin takaisin kerholle :)
Tänään lähdettiin aamupäivällä "intiaanimajalle" leikkimään. Maja on tuossa vähän matkan päässä metsän reunassa kaadetuista puunrugoista tehty kota. Siellä olikin tänään samaan aikaan joku eskari ryhmä, mutta rohkeasti vain mentiin joukkoon mukaan leikkimään. Varsinkin Isoveli nautti isompien lasten seurasta. Pikkuinen mönki innoissaan aukiolla lehtien seassa ja näytti nauttivan olostaan. Iltapäivällä sitten askarreltiin isompien kanssa isänpäiväsalaisuuksia, vauvan kanssa tehdään varmaan kortti jossain välissä myöhemmin. Ja isommillekin on vielä lisää puuhaa luvassa ennen isänpäivää.

Pojat saivat eilen illalla mieluisia vieraita, kun Mummi ja Pappa tulivat käymään. Pikkumies kertoi koko päivän hoitolapsille, kuinka isovanhemmat kävivät ja söivät meillä :) Itse lähdin vanhempieni kanssa samaa matkaa Isukin jäädessä laittamaan poikia nukkumaan. Kävin ostamassa vähän lisää askartelutarvikkeita sekä itselleni uuden mekon sunnuntaisiin 80-vuotisjuhliin. Ei vain tahtonut kaupoista löytyä mitään mieleistä :( Kunnes sitten viimeisestä, jossa olin päättänyt käydä löytyi aivan ihana mekko :) Aivan minun näköiseni ja värikin oli juuri oikea. Koko päivä ollaan sitä Tytön kanssa kilpaa ihasteltu, kun se jäi tuohon näkösälle roikkumaan. Isälleenkin Tyttö oli heti mekkoa esittelemässä, kun tuli lapsia hakemaan :)

Nyt alkaa uunista kantautua sen verran herkullinen tuoksu, että taidanpa lähteä iltapalalle ;) Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!