Eilinen oli aika rankka päivä. Mutta toisaalta myös ihan mukava. Aamulla oli kaikki neljä lasta tosi kiukkuisia ja itkuisia. Parhaimmillaan huusivat kaikki yhtä aikaa. Huono yö taisi olla takana kaikilla. Onneksi tilanne rauhoittui, kun päästiin ulos asti. Oman pihan sijaan suunnattiinkin vähän matkan päähän kaverin pihalle grillaamaan. Pikkuinen nukahti matkalla rattaisiin ja nukkuikin niissä puolitoista tuntia. Ulkoilua eiliselle päivälle tulikin oikein olan takaa, vasta yhden jälkeen oltiin takaisin sisällä. Syötiin koko porukka ulkona, kahdelle nuorimmalle, Pikkuiselle ja Kummipojalleni, käytiin vain välillä lämmittämässä ruoka sisällä. Isommilla lapsilla oli oikein kivat leikit yhdessä. Kaiken kaikkiaan meitä oli paikalla kolme aikuista ja seitsämän lasta, joista kaksi vauvoja. Samalla vietettiin toisen kaverini viimeistä kotiäiti päivää, hän kun suuntaa maanantaina takaisin työpaikalleen.

Pikkuisen ulkona nukuttujen päikkäreiden ja poikkeuksellisen päivän takia Pikkumiehellä jäivät päiväunet kokonaan väliin. Vähän hirvitti poikien kanssa illalla lähteä vielä erään kaverin lapsen kaksivuotis synttäreille. Varsinkin, kun ajankohta muutenkin oli meidän nukkumaanmeno rytmiin liian myöhäinen. Lopulta kutsut menivät kuitenkin ihan mukavasti ja pojat jaksoivat hyvin.

Tänään on mennyt liki koko päivä keittiössä touhutessa. Meillä juhlitaan huomenna 2-vuotissynttäreitä oikein kahteen otteeseen, kun ei koko porukka millään mahdu samalla kertaa meille. Aamupäivällä tulevat kaverit ja päiväunien jälkeen kestitään sukulaiset, kummit ja muut. Mutta nyt viimeisten hommien kimppuun ja nukkumaan, jotta emäntäkin huomenna jaksaa =)