Viikonloppu kului jälleen yhdessä hujauksessa. Perjantaina saimme odotetut vieraat iltapäivällä jo ennen hoitolasten lähtöä. Välipalan ja päiväkahvien jälkeen lähdimme lasten kanssa ulos, jotta vanhukset saavat levätä pitkän matkan jälkeen. Ilta kului nopsaan ennen poikien nukkumaan menoa. Samoin lauantaiaamupäivä ennen juhliin lähtöä. Ja juhlista vieraamme suuntasivatkin sitten saman tien kotimatkalle. Me puolestaan saimme pienen vieraan, kun 5kk ikäinen siskontyttöni tuli pariksi tunniksi illalla hoitoon. Kyllä oli helppo ja ihana vauva =) Äitienpäivä ei alkanut ihan niin mukavissa merkeissä kuin olisi voinut toivoa. Täällä oli jokin siitepöly todella voimakkaana ilmassa, ja itselläni silmät niin turvoksissa ettei niitä meinannut auki saada. Ja Pikkumies heräsi jo viiden aikaan kiukkuisena kuin mikä, eikä Isukki tahtonut kelvata vaan äiti olisi pitänyt saada hätiin joka asiassa. Aamupäivä menikin sitten keittiöpuuhissa, kun tällä kertaa kutsuimme molempien vanhemmat meille syömään äitienpäivä lounaan. En kutsuessani muistanut, että siskonikin perhe on silloin täällä käymässä, joten meitä olikin sitten melkoinen joukko. Mutta hienosti lounas sujui, mitä nyt lasten tekemät lahjat ja kortit unohtui antaa mummeille matkaan, mutta löysivät nekin sitten lopulta oikean osoitteensa, kun unohdus huomattiin. Isukki sitten huolehti jälkien siivoamisesta vieraiden lähdettyä.

Eilen käytiin lasten kanssa pesutuvalla viikonloppuna kertynyttä lakanapyykkiä pesemässä Isoveljen kerhon aikana. Ja niinpä ulkoilu tapahtuikin tuossa omalla pihalla. Iltapäivällä kylvettiin auringonkukansiemenet aidan vierustalle, toivottavasti saamme loppukesästä kukkia ihasteltavaksemme.

Pari päivää on taas ollut viileämpää ihanan lämpöisen viikonlopun jälkeen. Niinpä tänään aikamme ulkoiltuamme siiryimme puiston sisätiloihin leikkimään, kun siihen oli mahdollisuus. Välipalan jälkeen kävi Kesälapsi äitinsä kanssa hoitosopimuksen tekemässä. Oikein reipas tyttöhän tuo on, minkä toki tiesin jo ennestäänkin ;) Heidän lähdettyään menimme pihalle leikkimään. Opetin lapsia leikkimään Väriä ja saimme mukaamme isompia pihan lapsia. Katselivat sivustaa ensimmäisen kierroksen ajan ja kun yksi rohkeni kysyä pääseekö mukaan oli heti enemmänkin mukaan tulijoita. Ihan mukavaa oli niin kauan kuin lapset jaksoivat ja hienosti oppivat leikin idean saadessaan isompia seuraksi. Nyt kun on hyviä ulkoilukelejä täytyy opettaa muitakin pihaleikkejä lapsille. Varsinkin jos saadaan muitakin leikkiin mukaan, omasta ryhmästä kun oikeastaan vain Tyttö ja Isoveli ovat sen verran isoja, että jaksavat moisista innostua.