Tänään meillä sitten aloitti uusi hoitopoika, kutsuttakoon häntä tässä blogissa Tompaksi. Tänään poika oli harjoittelemassa aamupäivän ja äitinsä haki hänet ruoan jälkeen ennen päikkäreitä kotiin. Pikkaisen oli itkua aamulla, mutta pääsääntöisesti aamupäivä sujui oikein mukavasti. Reipas ja touhukas poika tuntuu olevan :) Ruokakin maistui Tompalle hienosti, vaikka äiti vähän miettikin etukäteen kuinka poika mahtaa suostua syömään. Pikkaisen jouduin aamupäivän rutiineja muuttamaan, jotta saadaan pienen ruokailu ja unet sujumaan. Onneksi nuo omat on jo sen verran isoja, että heidän kanssaan on helppo pieniä joustoja tehdäkin päivään. Huomenna Tomppa onkin sitten päiväunien yli hoidossa, vaikka lähteekin vielä hieman normaalia aiemmin. Keskiviikkona onkin sitten jo tarkoitus tehdä täysi päivä.

Huomenna onkin tulossa toinen pikkuinen tutustumaan hoitopaikkaan iltapäivällä. Ja tänään kyseli tuo naapurikin vieläkö on paikkoja vapaana, kun on ollut puhetta, että tuo naapurintyttö tulisi meille hoitoon, jos paikkoja on vapaana, kun heille tulee hoidontarve. Eli eiköhän tuo toinenkin paikka vielä saada täytetyksi ;)

Tämä viikko kuluukin varmasti ihan vain tutustumiseen ja totutteluun. Jotakin pientä yritetään saada isänpäiväksi tehtyä. Viime viikolla askarreltiin isojen kanssa naamarit, kun oltiin poikien kanssa lauantaina naapurissa lasten Halloween-juhlissa. Tämännäköisiä meidän pojista tuli:
2033915.jpg

Koululainen teki samanlaisen haamunaamarin kuin Pikkumieskin, mutta ehti viedä omansa kotiin jo ennen kuin ehdin kuvat napata.