Viikonloppuna palattiin lyhyeltä lomaltamme. Reissu oli oikein mukava, vaikka menomatka vähän myöhästyi ja venyikin. Lapset jaksoivat yllättävän hyvin, vaikka matkaan kuluikin aikaa tuplasti se mitä normaalisti. Junamatkalla saimmekin matkustaa ihan keskenämme lastenosastolla, koko yläkerrassa ei ollut muita matkustajia, muutenkin juna oli aika tyhjä. Loppumatka mentiinkin poikkeuksellisesti linja-autolla, kun jatkoyhteys oli kerennyt jo lähteä, koska junamme oli tunnin verran myöhässä. Onneksi VR oli järjestänyt tuon linja-auto kuljetuksen, muuten olisi matka kestänyt vielä kolmanneksen pidempään. Siskon ja siskon lasten kanssa käytiin puistossa leikkimässä, muuten oltiin isovanhemmillani.

Eilen olikin taas kerhopäivä pojilla. Itse kävin sillä välin kaupassa ja tein hieman kotitöitä. Sain myös puhelun tuosta naapurikunnan puolelta eräältä päiväkodin johtajalta, ja hetkeä myöhemmin äidiltä, jonka lapsesta johtaja soitti. Perhe kävikin sitten samantien eilen illalla tutustumassa. Jäimme harkitsemaan asiaa puolin ja toisin. Muuten ottaisin lapsen riemumielin vastaan, jos vanhemmat hänet meille haluaisivat tuoda, mutta harmikseni perheessä on koira ja en oikein tiedä uskallanko oman ja Pikkumiehen allergian takia häntä ottaa :(

Tänään käytiin aamulla poikien ja äitini kanssa uimassa, kun oli niin synkkä ilma ulkona. Iltapäivän on taas pojilla ja Koululaisella ollut oikein kivat leikit keskenään. Eipä tässä ole itsellä paljon tekimistä viime aikoina ollut, kun sujuu nuo leikit noilla kolmella niin hyvin keskenään, etten paljon ole viitsinyt puuttua ;)

Huomenna taas kerhopäivä ja puistossa grilli kuumana, joten jäädään varmaan kerhon jälkeen vielä ulos leikkimään ja grillailemaan. Itse ajattelin mennä puistoon jo hieman ennen kerhon loppua niin ehtii hetken haravoimaankin pihaa, kun on myös syystalkoot siellä. Tuleepahan itsekin oltua jo aamupäivällä vähän ulkona :)