Niin se vain lomaviikko vierähti ja sunnuntai-iltaa vietetään. Lapset valmistautuvat nukkumaan menoon Isukin kanssa ja itse teen ensi viikon suunnitelmia.

Loma meni oikein mukavasti. Mitä nyt pojat olivat jotenkin normaalia levottomampia, riitaa tuntui tulevan koko ajan jostakin. Viime viikonloppu ja maanantai menivät tosiaan Pikkumiehen sairastaessa, mutta tauti ei onneksi iskenyt muihin. Tiistaina annoimme Isukille vapaan aamupäivän ja lähdimme poikien kanssa kavereita tapaamaan avoimeen päiväkotiin, jossa ennen muuttoa kävimme. Oli oikein kiva käydä siellä ja varsinkaan Isoveljeä ei olisi saanut kotiin lähtemään millään. Keskiviikko kului ostoksilla ja kyläillessä. Ja torstaina tehtiin päiväreissu parinsadan kilometrin päähän siskoni ja isovanhempieni luokse. Siskolla käytiin syömässä ja hetki leikkimässä serkkupojan kanssa. Päiväkahveille lähdettiin sitten isomummolaan, missä ehdittiin tehdä lumiukko pihaan ennen kahveja. Kahvien jälkeen jätettiin vanhukset hetkeksi ja suunnattiin pulkkamäkeen serkkupojan seuraksi. Sitten takisin isomummolaan syömään ja saunomaan, minkä jälkeen alettiinkin valmistautua kotiin lähtöön. Äitini käytiin vielä siskon luota koukkaamassa kyytiin, kun oli ollut alkuviikon lomastaan siellä, niin pääsi samalla kyydillä kotiin. Perjantaina oikeastaan vain oltiin, kaupassa käytiin mutta muuten päivä meni kotona löhöilyyn. Illaksi jäätiin poikien kanssa kolmistaan Isukin lähtiessä kaverinsa kanssa iltaa viettämään. Lauantaiaamuna vein pojat päiväksi Pappalaan, niin saatiin Isukin kanssa rauhassa siivota ja syömässäkin käytiin ennen poikien hakua. Nopeastihan se viikko taas kului ja koko ajan tuntui olevan jotakin ohjelmaa, mutta ihan mukavaa vaihteluahan tämä normaali arkeen kuitenkin oli.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille! Nyt lähden vielä piipahtamaan kaupassa maidon ja perunoiden hakuun, jotta huomisesta selvitään ;)